Το λάθος που κόστισε ακριβά: Η influencer παρακαλάει για χρήματα αφού κατά λάθος αγόρασε καναπέ αξίας 100.000 δολαρίων

Influencer: Η στιγμή που εκλιπαρεί τους θαυμαστές της για χρήματα

Πολλές φορές οι influencers προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παρακάτω κοπέλα που έκανε ένα ακριβό λάθος και έτρεξε στους θαυμαστές της για να τη πληρώσουν.

Οι influencers είναι γνωστοί για τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και την επίδειξη των ακριβών αγορών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, το πρόσφατο λάθος μιας influencer προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο, καθώς παρακαλούσε με δάκρυα τους θαυμαστές της για χρήματα, αφού κατά λάθος αγόρασε έναν καναπέ αξίας 100.000 δολαρίων.

Η εν λόγω influencer, φέρεται να νόμιζε ότι αγόραζε έναν πολύ φθηνότερο καναπέ στο διαδίκτυο, αλλά κατά λάθος πάτησε το λάθος κουμπί και κατέληξε με έναν καναπέ αξίας εξαψήφιου ποσού.

Το TikTok της influencer

@quenblackwell

I cant inhale.

♬ original sound – quenblackwell

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει έκτοτε viral, η influencer φαίνεται να κλαίει και να ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα ότι ο καναπές ήταν τόσο ακριβός. Στη συνέχεια, προχώρησε στο να εκλιπαρεί τους θαυμαστές της για χρήματα, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να πληρώσει για τον καναπέ και φοβόταν μήπως αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες.

Το βίντεο προκάλεσε μεγάλη διαμάχη στο διαδίκτυο, με πολλούς να επικρίνουν τη influencer για τη συμπεριφορά της και να την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί τους followers της για προσωπικό όφελος. Άλλοι εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για την κατάστασή της, λέγοντας ότι πρέπει να ήταν ένα γνήσιο λάθος και ότι αξίζει υποστήριξη και κατανόηση.

Related posts

Πολύ δυσάρεστη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα