Το μεγάλο αντίο της σειράς: Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA για τη σειρά Σασμός

by Τόνια Τζαφέρη

Σασμός: Η επιτυχημένη σειρά φτάνει στο τέλος της;

Είναι μια από τις ελληνικές σειρές που κατάφερε να κάνει μεγάλη επιτυχία και να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο με το σενάριο όσο και με τις ερμηνείες των ηθοποιών που συμμετείχαν.

Ωστόσο ένα ένα έρχονται οι… “δυσάρεστες” ειδήσεις για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Σασμός. Μετά την ενημέρωση πως σήμερα, Τετάρτη 5/1, όπως και αύριο Πέμπτη 6/1 δεν θα προβληθεί επεισόδιο έγινε γνωστό και πότε θα πούμε “καλές διακοπές” στην σειρά!

Το μεγάλο αντίο της σειράς: Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA για τη σειρά Σασμός

Αρχικά, ο «Σασμός» τερματίζει πρώτος στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός που οδήγησε σε φήμες που ήθελαν το κανάλι να ετοιμάζει και δεύτερο κύκλο επεισοδίων για τη σεζόν 2022 – 2023.

Περισσότερες πληροφορίες για το τέλος του Σασμού

Όπως μαθαίνουμε, πράγματι οι ιθύνοντες του καναλιού της Κάντζας έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές προκειμένου να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους για ακόμα μία σεζόν, χωρίς ωστόσο να έχει τίποτα ανακοινωθεί επίσημα.

Η σειρά θα πάει κανονικά μέχρι τον Ιούνιο, πράγμα που σημαίνει πως είναι πιθανό το σενάριο να «τραβηχτεί» προκειμένου μερικά από τα φονικά που θα λάβουν χώρα να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο και έτσι κάποιοι από τους βασικούς ήρωες να… επιβιώσουν τουλάχιστον μέχρι το Α’ μισό της σεζόν 2022 – 2023.

Κάπως έτσι, ο ALPHA κρατάει τον άσσο στο μανίκι του, προκαλώντας μεγάλο προβληματισμό στα αντίπαλα στρατόπεδα…

Το μεγάλο αντίο της σειράς: Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA για τη σειρά Σασμός

Πώς μας αποχαιρετά η ελληνική σειρά “Σασμός”

Με τρεις χωρισμένους μας αποχαιρετά φέτος η σειρά Σασμός. Ο Μαθιός, όπως θα δούμε, περνάει έναν Γολγοθά από τον χωρισμό του με τη Βασιλική και παλεύει με τις τύψεις του, ενώ ο Πετρής, μακριά από τη Σεμίνα, επιβεβαιώνει αυτά που έμαθε από τη μάνα της αγαπημένης του και ο Νικηφόρος με τη βοήθεια του Μανόλη παλεύει να διαχειριστεί τον χωρισμό του με την Τζένη.

Και μέσα σε όλα αυτά, το πιο σημαντικό: Να μην αποκαλυφθεί ποιος είναι ο πατέρας του Αγγελου. Οι έρευνές του συνεχίζονται και η αλήθεια είναι μια ανάσα από το να βγει στο φως. Η φίλη της Ανθούλας, η Αθηνά, την οποία προσεγγίζουν ο Αγγελος με την Αργυρώ και τον Αστέρη, αντί να βοηθήσει, μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Αγγελο για τη χρονολογία που έφυγε η Ανθούλα από το χωριό, ενώ στη νέα σεζόν κάποιος θα μπει φυλακή.

Στο μεταξύ, μετά την αποκάλυψη για την ύπαρξη του Αγγελου και τα όνειρα που βλέπει για τον γιο της, η κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης ολοένα και χειροτερεύει. Τόσο η Μαρίνα όσο και ο Πετρής με την Αργυρώ έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά: «Τι θα κάνουμε; Η γιαγιά μάλλον το έχει χάσει. Μονολογεί ή άλλες φορές δεν μιλάει. Βλέπει οράματα, δεν τρώει. Μήπως να την πάμε κάπου να τη δει κάποιος ειδικός;», αγωνιά η Αργυρώ.

Το μεγάλο αντίο της σειράς: Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA για τη σειρά Σασμός

Στο μεταξύ η Καλλιόπη από κάτι κουβέντες ανακαλύπτει ότι ο Αστέρης βοηθάει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του και οι φόβοι της για την αποκάλυψη της αλήθειας μεγαλώνουν συνεχώς. Η Καλλιόπη τρέμει στην κυριολεξία για το πού μπορούν να φτάσουν οι έρευνές τους. Την ίδια στιγμή ο Αντώνης δείχνει απογοητευμένος:

Τελευταίες πληροφορίες πριν το τέλος της σειράς “Σασμός”

«Πάλι σε τέλμα έχουμε πέσει, εκεί που λέγαμε ότι βρήκαμε τη λύση για τον φόνο. Τώρα πάλι δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας», λέει στενοχωρημένος στην Ντίνα. Παράλληλα, μια μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη περνάει στα χέρια του Διονύση και κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να καταφέρει πάλι να ξεγελάσει την αστυνομία, ενώ η αληθινή ταυτότητα του Αγη βγαίνει στο φως.

Το μεγάλο αντίο της σειράς: Η απόφαση πάρθηκε στον ALPHA για τη σειρά Σασμός

Η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να μιλήσει με την Καλλιόπη και να κάνουν μια συμφωνία να μη μάθει κανείς για τον Μάρκο και την Ανθούλα και πολύ περισσότερο ότι έχουν παιδί τον Αγγελο. Η Μαρίνα, από την άλλη, δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει την κατάσταση και ξεσπά με άσχημο τρόπο: «Δεν αντέχω άλλο. Εχω φτάσει στα όριά μου με σας. Εσύ με τον χειρότερο εχθρό μας συνεχίζεις τα σούρτα-φέρτα, εσύ με τους αρραβώνες και τα προβλήματα και εσύ στον κόσμο σου. Εγώ πού είμαι, μου λέτε; Τόσα χρόνια δεν μιλάω. Καταπίνω τα πάντα, όλες τις στενοχώριες και τα βάσανα του κόσμου. Για εμένα ποιος ενδιαφέρεται. Πείτε μου!», τους φωνάζει και φέρνει όλους προ των ευθυνών τους. Το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας επαναδραστηριοποιείται, η δράση του όμως κάθε άλλο παρά κρυφή θα παραμείνει, καθώς ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά. Την ίδια στιγμή ο Αγγελος ετοιμάζεται να γνωρίσει τους γονείς της Στέλλας, ενώ την ίδια ώρα τα ψέματα της Καλλιόπης για την Ανθούλα θα αποκαλυφθούν και η ίδια θα τεθεί ενώπιόν τους. Ομως, για μια ακόμα φορά, η Καλλιόπη θα καλύψει τη φρικτή αλήθεια και θα εμποδίσει τον Αγγελο να βρει τον πατέρα του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo