Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει: Ο Σήφης είναι ο πανύψηλος γιος του Στέλιου Μάινα που έγινε 33 ετών και είναι σκηνοθέτης

Στέλιος Μάινας: Ποιοα είναι ο γιος του ηθοποιού, Σήφης

Ο Στέλιος  Μάινας και η αγαπημένη του σύζυγος, Κάτια Σπερελάκη, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη οικογένεια. Ο Σήφης Μάινας είναι ο γιος του αγαπημένου ηθοποιού και οι τρεις τους παρευρέθηκαν στην επίσημη προβολή από την ταινία «Φαντασία». Μάλιστα, ο Στέλιος Μάινας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Η «Φαντασία» προβλήθηκε στα Village Cinemas στο «The Mall Athens».Πραγματεύεται τη νυχτερινή διασκέδαση και το lifestyle της δεκαετίας του ’90.

Όσον αφορά τον Σήφη Μάινα, που είναι ο γιος του Στέλιου Μάινα είναι 30 ετών. Ο Σήφης φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο. Έπειτα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει πολύ στον πάτερα του.

Ο Σήφης Μάινας είναι πιο ψηλός από τον πατέρα του. Έχει μούσι και ιδιαίτερο στιλ, μποέμικο, καθώς και αντισυμβατικό.

Στέλιος Μάινας για τον γάμο: «Για να έχει διάρκεια, πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις»

Ο Έλληνας ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του στη BOVARY για την σύζυγό του: «Με την Κάτια, τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί τριάντα δύο χρόνια. Για να έχει διάρκεια ένας γάμος, μια συνύπαρξη, πρέπει μονίμως να κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις κι εσύ και ο άλλος. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Να λειαίνεις οξύτητες και αντιθέσεις. Είναι η ίδια λογική για την επιβίωση μιας κοινωνίας. Με οξύνσεις δεν πας πουθενά, μένεις μόνος σου».

Μια υπέροχη οικογένεια!

Related posts

Θείο «δώpο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Πολύ κρίμα: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, σε άσχημη κατάσταση πασίγνωστος Έλληνας

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν