«Το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά»: Τι συνέβη με τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά

Θάνατος βρέφους: Το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονισμένοι οι γονείς του βρέφους αδυνατούν να πιστέψουν πως το αγγελούδι τους, το οποίο γεννήθηκε υγιέστατο, έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», ανέφερε η μητέρα, τονίζοντας ότι όλοι η οικογένεια είναι συντετριμμένη από το τραγικό συμβάν.

«Το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά»: Τι συνέβη με τον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους στα Γρεβενά

Το χρονικό του τραγικού θανάτου του βρέφους

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εισήλθε για νοσηλεία την Κυριακή στην παιδιατρική κλινική με πυρετό και του χορηγήθηκε αντιβιοτική αγωγή από τους γιατρούς του νοσοκομείου. Χθες, Τρίτη, στις 07:00 το πρωί βρέθηκε νεκρό. Αμέσως έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Αυτό που αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του θανάτου του βρέφους και περιμένουν οι γονείς, είναι η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν