Το όνειρο κάθε άντρα: Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες της Δήμητρας Ματσούκα με μαγιό – Το μυστικό της για να παραμένει σταθερή στα 60 κιλά

Το όνειρο κάθε άντρα: Λαμπερή και με καλλίγραμο σώμα

Μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες είναι η Δήμητρα Ματσούκα. Η λαμπερή ηθοποιός, καταφέρνει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και η μεσογειακή ομορφιά της, την έκαναν να ξεχωρίσει και να αποτελεί για πολλούς “sex symbol”.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε το σώμα της με μαγιό στην παραλία χωρίς ίχνος ρετούς, αλλά και να μάθετε το μυστικό της για να παραμένει σταθερή στα 60 κιλά συνεχίστε να διαβάζετε!

Η Δήμητρα Ματσούκα διαθέτει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά, με τις αναλογίες της να εντυπωσιάζουν.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, εδώ και αρκετά χρόνια είναι σταθερή στα 60 κιλά, ενώ δεν κάνει κάποια συγκεκριμένη δίαιτα ή διατροφή. Μάλιστα συνηθίζει να πίνει κόκκινο κρασί και να τρώει γρήγορα και από ότι φαίνεται οφείλει το υπέροχο κορμί της, στον καλό της μεταβολισμό.

Το όνειρο κάθε άντρα η Δήμητρα Ματσουκα – Το μυστικό της για τα κιλά της

«Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί-, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ένα από τα μυστικά της Δήμητρας Ματσούκα για καλλίγραμμο σώμα, είναι η γυμναστική που κάνει και δεν είναι άλλη από την yoga.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα όπου την βλέπουμε να γυμνάζεται και να κάνει την αγαπημένη της άσκηση στο σαλόνι του σπιτιού της. Μάλιστα η Δήμητρα Ματσούκα λατρεύει το κολύμπι ενώ απολαμβάνει το μπάνιο της στην θάλασσα ακόμη και τους χειμερινούς μήνες.

Δείτε παρακάτω το σώμα της Δήμητρας Ματσούκα χωρίς ρετούς.

Related posts

Άντρας πήγε την κοπέλα του στη Ρώμη να της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη του είπε «όχι» σε βίντεο

Το ανακοίνωσαν δημόσια Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: «Έσκασαν» τα χαρμόσυνα για το ζευγάρι

Ζύγιζε 412 κιλά στα 25 του: Νεκρός ο «παχύτερος άντρας της χώρας», σε ηλικία 34 ετών, τον μετέφεραν με γερανό