«Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου – Με έσωσε» – H εξομολόγηση της Δώρας Χρυσικού για τη μάχη της με τον καρκίνο

Δώρα Χρυσικού: Όσα δήλωσε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας της

Tην δίκη της εξομολόγηση έκανε η γνωστή ελληνίδα ηθοποιός για την μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και το τι ήταν αυτό που την κράτησε στην ζωή και της έδινε δύναμη να παλεύει.

Καλεσμένη στην “Ελένη” βρέθηκε η Δώρα Χρυσικού. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς” συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μιλώντας για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αλλά τον ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Μεγάλου Καναλιού.

“Είμαι τυχερή γιατί προέρχομαι από δύο σπουδαίες προσωπικότητες, δύο εξαιρετικούς γονείς. Τον πατέρα μου τον έχασα το 2015. Η μητέρα μου ευτυχώς ζει κι είναι ακόμα ακμαία. Υπήρξαν οι ήρωες της παιδικής μου ηλικία και παντοτινοί μου ήρωες” ανέφερε αρχικά ερωτηθείσα από την Ελένη Μενεγάκη για τους γονείς της ενώ συμπλήρωσε: “Οι δικοί μου χώρισαν.

Περισσότερες δηλώσεις από την Δώρα Χρυσικού: “Άνοιξε το δρόμο για να μπορέσω εγώ να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου”

Είμαι από τα παιδιά που έζησα ένα διαζύγιο που ούτε καν το κατάλαβα γιατί σεβάστηκαν απόλυτα εμένα και τα δικά μου θέλω και δεν έβαλαν τη δική τους πίκρα πάνω από το καλό του παιδιού τους”.

Μιλώντας για τη μητέρα της δεν έκρυψε τη συγκίνησή της κι εξομολογήθηκε: “Το ότι ζω το οφείλω στη μάνα μου. Της οφείλω τα πάντα. Είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Έμαθα να είμαι γυναίκα και το οφείλω στη μαμά μου […] Η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ, χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς να μου μεταδίδει το δικό της άγχος.

Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς. Η μητέρα μου έτρεξε. Έκανε όλα τα πρακτικά. Άνοιξε το δρόμο για να μπορέσω εγώ να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου”.

Η Δώρα Χρυσικού εκμυστηρεύτηκε: “Θεωρούσα ότι αυτό ξέφευγε του προσωπικού και πήγαινε σε ένα άλλο επίπεδο.

Για ποιο λόγο μίλησε μόνη της ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε; Η Δώρα Χρυσικού εκμυστηρεύτηκε: “Θεωρούσα ότι αυτό ξέφευγε του προσωπικού και πήγαινε σε ένα άλλο επίπεδο. Αφενός ήταν ένα δικό μου στοίχημα σε σχέση με το πόσο μπορώ να το αποδεχτώ, αλλά επειδή θα ήμουν στην επικαιρότητα και θα έμπαινα στα σπίτια του κόσμου ήθελα να σπάσω αυτό το στερεότυπο.

Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής και παρόλα αυτά το παλεύει. Θεωρούσα ότι το δικό μου παράδειγμα ίσως να μπορέσει αν αγγίξει κάποιους άλλους ανθρώπους”.

“Είμαι πολύ ευάλωτη. Σε πολλά πράγματα. Η δύναμη είναι σχετικό. Πολλές φορές την έχεις και δεν το ξέρεις. Πολλές φορές την ψάχνεις. Άλλοτε είναι στοίχημα. Άλλοτε προορισμός. Άλλοτε είναι ζητούμενο […] Αναγκάστηκα λόγω συνθηκών να είμαι ανθεκτική και να παλεύω πράγματα” κατέληξε μεταξύ άλλων η γνωστή πρωταγωνίστρια.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024