«Το παιδί του συντρόφου μου έχει αυτισμό και δεν το θέλω στον γάμο μας γιατί θα γίνω ρεζίλι»

Αληθινή Ιστορία: Μία γυναίκα δεν θέλει το παιδί του συντρόφου της, καθώς έχει αυτισμό

Μία αληθινή ιστορία φανερώνεται στο παρακάτω άρθρο και αφορά μία γυναίκα, η οποία δεν θέλει το παιδί του συντρόφου της που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, να έρθει στο γάμο τους, καθώς έχει αυτισμό.

«Με λένε Μαρίνα και επιτέλους μετά από τρία χρόνια που σχεδιάζω το γάμο μου θα πραγματοποιηθεί φέτος.

Πάνω που με το σύντροφό μου είχαμε αρχίσει έτσι στο χαλαρό τις πρώτες ετοιμασίες ήρθε μετά από λίγο ο ϊός και τα σταμάτησε όλα. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί όλο αυτό το διάστημα αλλά εγώ θέλω γάμο ανοιχτό, μεγάλο, αριστοκρατικό, με πολύ κόσμο και όχι με 10-20 άτομα όπως μας είχαν επιβάλλει».

Αληθινή Ιστορία: Η διαφωνία της Μαρίνας με τον σύντροφό της για το γάμο τους

«Προτιμούσα να περιμένω και να κάνω υπομονή παρά να συμβιβαστώ με κάτι που δεν με ευχαριστούσε. Τώρα που το ένα πρόβλημα λύθηκε και μπορώ να κάνω επιτέλους το γάμο των ονείρων μου, θέλω να λύσω και ένα δεύτερο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Ο σύντροφός μου είναι χωρισμένος – ευτυχώς γιατί η γυναίκα αυτή δεν ήταν για εκείνον – και έχει και ένα παιδί, το οποίο έχει βαρύ αυτισμό και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έρθει στο γάμο μας. Ο σύντροφός μου, επιμένει ότι δεν μπορεί να λείπει το παιδί από το γάμο αλλά εγώ προτιμώ να μην παντρευτώ παρά να έρθει το παιδί του.

Δεν μπορώ να έχω ένα αυτιστικό παιδί στο γάμο μου να φωνάζει, να ουρλιάζει και να κάνει τα σπαστικά του. Θα μας χαλάσει την ωραιότερη μέρα της ζωής μας. Μία φορά παντρεύονται οι άνθρωποι – συνήθως – και εγώ δεν θα καταδικάσω από τώρα τη μέρα αυτή επειδή το παιδί του είναι άρρωστο και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

Ευτυχώς το παιδί μένει με τη μάνα του και σε μας έρχεται μόνο ΠΣΚ. Καλούλικο είναι μωρέ δεν λέω το καημένο αλλά όχι για εκείνη τη μέρα που παντρευόμαστε. Φοβάμαι ότι θα μας κάνει ρεζίλι. Τι να κάνω;

Μαρίνα».

Related posts

Αληθινή ιστορία: «Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι 81 και καμαρώνω την 15χρονη κόρη μου»

Μία κατσαρόλα και η Ελληνίδα μάνα: Η αληθινή και συγκινητική ιστορία που κρύβει μέσα της όλη την Ελλάδα

Τυφλή έφηβη με αυτισμό που παίζει πιάνο και αποθεώνεται: Το κορίτσι θριάμβευσε σε διαγωνισμό ταλέντων στη Βρετανία

Αληθινή εξομολόγηση: Μετά το διαζύγιο έκανα σχέση 27 χρόνια με έναν άντρα που μου τα πλήρωνε όλα

Αληθινή εξομολόγηση: Η σύντροφός μου έμεινε έγκυος από άλλον και τη συγχώρεσα, πώς πρέπει να με αποκαλεί το παιδί

Αληθινή ιστορία: «Στα 50 μου εγκατέλειψα την οικογένειά μου για την κολλητή του γιου μου και όταν νόσησα από καρκίνο, με παράτησε»

Αληθινή εξομολόγηση: Τα παιδιά μου κοιτούσαν απ’ το τζάμι τον πατέρα τους να τρώει Σαρακοστιανά ενώ αυτά πεινούσαν

Στο φάσμα του Αυτισμού: Στα 11 δεν μιλούσε, στα 18 δεν μπορούσε να διαβάσει, στα 37 έγινε ο νεότερος καθηγητής στο Κέμπριτζ

«Όταν έρθετε να πάρετε βέρες, μου το πληρώνετε»: Συγκλονίζει ο κοσμηματοπώλης που χάρισε μονόπετρο σε αγοράκι για του Αγίου Βαλεντίνου