Το παραδέχτηκε ο Ατζούν: Η Ασημίνα παίρνει την εκδίκηση της, η πρώτη αντίδραση μετά το λάθος του Τούρκου παραγωγού

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τι δήλωσε ο Τούρκος παραγωγός για την αποβολή των παικτριών

Μετά από τις εξηγήσεις που έδωσε ο Ατζούν Ιλίτζαλι για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star, υπήρξαν αντιδράσεις.

Όπως υπογράμμισε ο Τούρκος παραγωγός, εκτός από μια παραγγελία για φαγητό, δεν βρέθηκε τίποτα στο κινητό που κρατούσαν οι δύο παίκτριες στο ριάλιτι επιβίωσης και καμία από τις δύο δεν είχε κάποια επικοινωνία με πρόσωπα από την Ελλάδα.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί «όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο, δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν».

Και κατέληξε «σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ακολούθως, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από απόσπασμα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στο οποίο πρεοβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ατζούν και πάνω σε αυτό έγραψε «Η αρχή της δικαίωσης. Χωρίς πολλά λόγια».

Σε επόμενο story, ανάρτησε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου από τις 15 Φεβρουαρίου στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου και υποστήριζε ότι ούτε η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά ούτε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχαν κάποια επικοινωνία εκτός παιχνιδιού.

Η κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και η Σοφία Μανουσακίδου απέσπασαν την πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η οποία τόνισε «γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα».

Related posts

Ούτε η Κατερίνα Δαλάκα δεν το πίστευε: Ο Δημήτρης Φιντιρίκος εμφανίστηκε κουρεμένος γουλί λες και μπαίνει στον στρατό

Μαύρο με σύγχρονη διακόσμηση και πισίνα: Αυτή είναι η βίλα των Δαλάκα – Φιντιρίκου και είναι από άλλον πλανήτη

Κατερίνα Δαλάκα: Είχε κλείσει εισιτήρια για να ταξιδέψει με το μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη

Σε άσχημη κατάσταση η Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη δήλωση μετά το εξώδικο στον Ατζούν – «Δεν είναι καλά», λέει ο Δάντης

Εξώδικο «βόμβα» από Ασημίνα στον Ατζούν Ιλίτζαλι: «Με κρατούσαν φυλακισμένη, μου έδιναν 3 ηρεμιστικά την μέρα»

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Δάντη: Η στιγμή που πέφτει από την πίστα την ώρα που τραγουδάει

Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Δάντη: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή, το μήνυμα της Ασημίνας και οι ακυρώσεις

«Πάτησαν πόδι» και τις τελείωσαν: Oι 5 παίκτες που αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο Survivor All Star Δαλάκα και Ασημίνα

Ούτε να τις δει στο Survivor: Ο Ατζούν έδωσε εντολή να γυρίσει Ελλάδα Δαλάκα και η Ασημίνα