Το «περίεργο» γούρι της Ελένης Μενεγάκη – Τι αγοράζει κάθε χρόνο για να πάει καλά η χρονιά

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας

Λίγα 24ωρα αφού ο κόσμος καλωσόρισε το νέο έτος, η Ελένη Μενεγάξη, όπως και άλλοι διάσημοι, βρίσκονται μαζί με τις οικογένειες και τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα για να γιορτάσουν και να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Οι αναρτήσεις από τα τραπέζια και τις μαζώξεις δίνουν και παίρνουν στα social media και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση και για την Ελένη Μενεγάκη, την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Πως αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη το 2022

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το 2022 με τον δικό της μοναδικό τρόπο, αλλά για να μπει καλά ο καινούριος χρόνος η ίδια κάνει κάτι πολύ συγκεκριμένο κάθε φορά. Είναι σίγουρο πως τα παιδιά της και ο σύζυγός της αποτελούν την δύναμη και το γούρι της, θα έλεγε κανείς, αλλά το κανονικό της γούρι είναι άλλο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έχει αναφέρει σε προηγούμενη εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, αυτό που κάνει είναι να αγοράζει ένα καινούριο πορτοφόλι, το οποίο όμως, δεν είναι τυχαίο, αλλά πρέπει να έχει πάντα κόκκινο χρώμα. Γενικότερα, παροτρύνει τους ακόλουθούς της, αλλά και τους τηλεθεατές της να αγοράζουν και να φορούν αντικείμενα και ρούχα που έχουν αυτό το χρώμα, διότι εκείνη το θεωρεί τυχερό.

«Είναι το χούι μου. Θέλω κάθε χρόνο ένα πορτοφόλι, μη με ρωτάτε γιατί… καλά πήγε η χρονιά… κόκκινο θέλω, ζωηρό, τραβάει τα βλέμματα, τραβάει και τα χρήματα», είχε δηλώσει πρόσφατα, ενώ στο παρελθόν είχε εξηγήσει:

«Να φοράτε κάτι κόκκινο επάνω σας! Αν δεν έβαζα και κάτι κόκκινο επάνω μου θα τρελαινόμουν! Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα! Δεν παίζουμε με την τύχη μας… όταν θέλω κάτι, όταν χρειάζομαι ένα γούρι, φοράω πάντα κόκκινο. Ας είναι και μία σταλιά όπως αυτό στο λαιμό μου…».

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ