Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Καινούργιου: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Κατερίνα Καινούργιου: Γοητεύτηκε με τον όμορφο τενόρο Βασίλη Κούρτη

Ο τενόρος Βασίλης Κούρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε, λίγο παραπάνω, με τον καλεσμένο της και όχι άδικα.

Πρόκειται για έναν από τους φετινούς υποψήφιους για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στη Eurovision 2023, ο οποίος λίγο πριν μιλήσει για τη συμμετοχή του στο «Super Κατερίνα» κλήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις για το ζώδιο και την ηλικία του.

Όταν τον είδε στην κάμερα, η Κατερίνα Καινούργιου ενθουσιάστηκε και άρχισε να τον ρωτά διάφορα πράγματα προκειμένου να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Στο τέλος, με χιούμορ προθυμοποιήθηκε να του δώσει και τον αριθμό του τηλέφωνό της.

Το πήγε σε άλλο επίπεδο η Καινούργιου: «Τι ωραίο παιδί, αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνό μου»

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;» ρωτούσε χαμογελώντας.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον καλλιτέχνη να αφήσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό»

Ο ενθουσιασμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Βασίλη Κούρτη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo