Το πιο δίκαιο άκυρο: Έλληνας tattoo artist αρνήθηκε σε πελάτη να κάνει κάδο σκουπιδιών με το όνομα της πρώην κοπέλας του

Tattoo artist: Τα πιο περίεργα σχέδια που έχουν ζητήσει Έλληνες

Με αφορμή την μεγάλη γιορτή για το tattoo στην Ελλάδα, ένας Έλληνας tattoo artist, αποκάλυψε πως ένας πελάτης ζήτησε να του κάνει ένα σχέδιο σχετικά με την πρώην του αλλά τελικά ο καλλιτέχνης του έδωσε άκυρο.

Λίγο πριν από τη μεγάλη γιορτή της τέχνης και της κουλτούρας του tattoο που πραγματοποιείται φέτος στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, οι Έλληνες tattoo artists αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα που τους έχουν ζητήσει οι πελάτες.

Σε ερώτηση «ποιο είναι το πιο περίεργο σχέδιο που δεν έχεις κάνει σε πελάτη;», ένας tattoo artist απάντησε: «Είχε χωρίσει λογικά πρόσφατα και μου ζήτησε έναν κάδο που να βγαίει μέσα το όνομα της πρώην κοπέλας του». Φυσικά ο tattoo artist τον έπεισε να μην το κάνει.

Tatttoo artist: Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις των καλλιτεχνών

@athenstattooconvention 6ο Athens Tattoo Expo | 3o BARBER EXPO στις 28-29-30 OCT22; #athenstattooexpo #athenstattoo #barberexpo #barberexpo22 ♬ original sound – ATC-ATE-TTC

Το Athens Tattoo Expo 2022 που πραγματοποιείται το τριήμερο 28, 29, 30 Οκτωβρίου αποτελεί ένα πανελλήνιο σημείο συνάντησης για όλους όσοι αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo.

140 από τους καλύτερους Έλληνες tattoo artists συγκεντρώνονται στον ίδιο χώρο για τρεις μέρες και αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της δουλειάς τους και της τέχνης τους.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ