Το τελευταίο μήνυμα του χαρισματικού Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη – «Κρατάτε το λάβαρο της ορθοδοξίας ψηλά»

“Να κάνετε προσευχή και για μένα που είμαι στο κρεβάτι του πόνου. H αγάπη δεν χάλασε ποτέ”

Κοντά στον θαυματουργό Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη, στο Λαύριο Αττικής. Μετά ευλογίας και αγάπης ο ευλογημένος Γέροντας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Να λατρέψουμε τον Θεό και ο καθένας μας, μες στην ψυχή του να έχει αγάπη. Η αγάπη ουδέποτε πίπτει, πάντα στέκει, πάντα ελπίζει, πάντα υπομένει. Η αγάπη δεν χάλασε ποτέ. Και να κάνετε προσευχή και για μένα που είμαι στο κρεβάτι του πόνου.

Εγώ, εδώ στο κρεβάτι που είμαι, προσεύχομαι για όλους σας, γιατί όλος ο κόσμος είναι κοντά μου και εγώ προσεύχομαι για εσάς και εσείς για μένα. Ο Άγιος Νεκτάριος να είναι βοήθειά σας, στο πλευρό σας. Σας αγαπώ και προσεύχομαι και εγώ. Μην με ξεχνάτε και μένα.

Ο Άγιος Νεκτάριος να είναι βοήθειά σας, στο πλευρό σας. Σας αγαπώ και προσεύχομαι και εγώ.

Να είμαστε κοντά στο Χριστό, γιατί δίχως το Χριστό δεν κάνουμε τίποτα, δεν έχουμε δική μας δύναμη. Δίχως το Χριστό, δεν προχωρεί ο άνθρωπος. Για αυτό λοιπόν, είναι ανάγκη να προσευχόμεθα όσο είναι δυνατόν. Και την αγάπη, μας δίδαξε ο Χριστός. Εγώ αγαπώ πολύ και σέβομαι τον μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιγνάτιο.

Είμασταν μαζί σε μία μητρόπολη, στη Κηφισιά. Είναι τόσο καλός, που πραγματικά τον σέβομαι και προσεύχομαι για κείνον. Πείτε του, σας παρακαλώ, να προσεύχεται και για μένα. Είμασταν μαζί στη Κηφισιά, με τον Ιάκωβο, τον δεσπότη τότε, τον Αττικής.» Ωστόσο πανικό έχει προκαλέσει η νέα προφητεία που αναφέρει ότι: “Κοντοζυγώνει η ώρα του ξεσηκωμού!”

Related posts

Θα πάρουν φωτιά οι τσέπες σας: 3 ζώδια θα γεμίσουν με χρήμα τις επόμενες 24 ώρες!

Κώστας Λεφάκης: Όλη η τύχη πάνω τους – Ταύρος και ακόμα 4 Ζώδια που θα βγάλουν πολλά χρήματα όλο το καλοκαίρι

Θρήνος για την 24χρονη Μαρία που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή