Το τηλεφώνημα που «λύγισε» την Άντζελα Γκερέκου: Το άγνωστο σκηνικό με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα όταν είχε γνωρίσει την ηθοποιό

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη για τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και «λύγισε», αφού στους τίτλους της εκπομπής ακούγονταν τα τραγούδια του καλλιτέχνη και έπαιζαν εικόνες από την κοινή ζωή τους, με την καταξιωμένη ηθοποιό μάλιστα να συγκλονίζει με την ερμηνεία της στη «Γη της Ελιάς».

Η Άντζελα Γκερέκου ξεφύλλισε το άλμπουμ με τις σπάνιες στιγμές από τη ζωή και τον γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο και μίλησε για τη γνωριμία τους με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει για πρώτη φορά το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, όταν είχε γνωρίσει την ηθοποιό.

«Γύρισε το μυαλό σε ένα τηλεφώνημά του. Μου τηλεφώνησε και μου είπε: “Φίλε την πατήσαμε πάλι! Γνώρισα μια γυναίκα και έχω τρελαθεί”. Το πάλι το είπε γιατί ήταν μια από τις λίγες φορές που ένιωθε πολύ ερωτευμένος. Στη συνέχεια βέβαια έγινε πολύ δυνατό, πολύ έντονο και ενώ ήξερα πως είχε αποφασίσει να μην ξαναπαντρευτεί, να μην ζήσει μια σχέση τόσο έντονη και συντροφική, το έκανε», αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Άντζελα Γκερέκου: Η κατάθεση ψυχής για τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Εγώ αυτό που κατάλαβα και ένιωσα ήταν ότι ήταν να γίνει, ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση, την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και εγώ. Ήταν καρμική συνάντηση, σε μία κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζώη. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα να φτάσω πολύ επαγγελματικά, όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβω ότι ήταν μοιραίο. Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί τους και εγώ βίωσα πράγματα που δεν είχα βιώσει ποτέ στη ζωή μου. Μείναμε μαζί 25 χρόνια, είμαι ευγνώμων, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που ζήσαμε. Ήρθε και η Μαρία που ήταν ότι πιο ευλογημένο και ιερό για αυτή τη σχέση, μας έδωσε με μία σύνδεση που δεν μπορούσε τίποτα να την χαλάσει», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου μιλώντας για τη σχέση της με τον αείμνηστο τραγουδιστή.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα