Το «βρήκε» από την Φόνσου: Ο Κασσελάκης άκουσε το χειρότερο από την Άννα και ακόμα να πιστέψει όσα άκουσε

Η Άννα Φόνσου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», μίλησε για το «Σπίτι του Ηθοποιού» και την προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη.

Για την προσωπική ζωή του Στέφανου Κασσελάκη, η ηθοποιός υπογράμμισε «είμαι άνθρωπος των αλλαγών, άλλα δεν αλλάζω τις πολιτικές μου ιδέες. Δεν ξέρω τον Στέφανο Κασσελάκη, μερικά που λέει μου φαίνονται μπούρδες, δεν έχει καταλάβει τη θέση του. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά τα χαριτωμένα που λέει, τα συναισθήματα του, ούτε αν είναι παντρεμένος, ούτε ποιος θα τραγουδήσει στο γάμο του. Δεν είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος».

Η συγκινητική ιστορία της Άννας Φόνσου με μία συνταξιούχο

Επίσης, στη συνέντευξη, η Άννα Φόνσου θυμήθηκε μια συγκινητική στιγμή ανάμεσα στην ίδια και μια γυναίκα που της είχε δώσει τη σύνταξή της ως αρωγή στο «Σπίτι του Ηθοποιού», αποκαλύπτοντας «με συγκίνησε μία κυρία από την Καισαριανή που ήρθε και μου έδωσε όλη της την σύνταξη για το Σπίτι του ηθοποιού. Θυμάμαι ένας θαυμαστής μου έστελνε γράμματα και μου έλεγε “δεν υπάρχει τέτοια γυναίκα, είσαι καταπληκτική, τα μάτια του, το στόμα μου, η μύτη σου”, όταν δέχτηκα να τον συναντήσω μου έστειλε “τι θα φοράς για να σε γνωρίσω;”».

Related posts

Πανελλήνιος Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη, αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός

Με τρεμάμενη φωνή η Ματίνα Παγώνη: Αν είχε κάνει αυτό η Ντέμη Γεωργίου θα είχε σωθεί

Η Δανάη Μπάρκα πήγε στο πιο όμορφο μέρος και πόζαρε χαλαρή δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της