«Το βρίσκω πολύ παρακμιακό»: Αμηχανία με την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη και το πρώτο 0 στο Show

by Τόνια Τζαφέρη

“Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια”

Το ζευγάρι ερμήνευσε το τραγούδι “Να τη χαίρεσαι” της Δέσποινας Βανδή ωστόσο η εμφάνιση και ο τρόπος που η κυρία Μεϊμαρίδη επέλεξε να προσεγγίσει το κομμάτι δεν έπεισε τους κριτές. Mε αποτέλεσμα να υπάρχει εντονη αμηχανία εχθές το βράδυ στο πλατό του J2US μετά την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη με τον Stan.

«Το βρίσκω πολύ παρακμιακό»: Αμηχανία με την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη και το πρώτο 0 στο Show

 Τον λόγο πήρε πρώτη η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της όχι μόνο με τη σημερινή εμφάνιση του ζευγαριού αλλά και με μια κίνηση της Μάρας Μείμαρίδη την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα σχόλια της Μπακοδήμου για την εμφάνιση της Μάρας Μεϊμαρίδη

«Θα κάνω κάτι παράδοξο και δε σχολιάσω τη σημερινή σας εμφάνιση. Επειδή στο προηγούμενο act βαθμολόγησα πριν υπάρξει η εξέλιξη με τα δώρα που μας έφερε η κυρία Μεϊμαρίδη θέλω να πω ότι στο προηγούμενο act, όλη αυτή η κουλτούρα του μαντζουνιού που έδωσε στη Βίκυ κάτι ερωτικά φίλτρα, κάτι κόκκαλα από πουλερικά που έδωσε στη Δέσποινα , κάτι ακέφαλα κουκλάκια σε μένα…

Όλη αυτή η κουλτούρα με τα μαγιολίκια είναι κάτι που με πάει πολύ πίσω και δε μου αρέσει. Είναι κάτι που το βρίσκω πολύ παρακμιακό. Και σήμερα υπήρξε ένας μισογυνισμός ανάμεσα στη γυναίκα με τα μπικουτί και μια άλλη… λογικό και εγώ αν ήμουν ο Σταν με την άλλη θα πήγαινα. Ο βαθμός μου σήμερα στηρίζεται σε αυτό που είδα στο προηγούμενο act. Bλέπω γυναίκες κακομοίρες που πρέπει να στηρίζουν τη μοίρα τους στα μαγιολίκια» είπε σε αρκετά έντονο ύφος η Μαρία Μπακοδήμου.

Την ίδια ώρα η Μάρα Μεϊμαρίδη έδειχνε να αδιαφορεί για όσα ακούσει συνεχίζοντας να πλέκει αυτό που είχε ξεκινήσει.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo