Το ξεστόμισε η Ιωάννα Βάσσου: «Θα κλείσουν σπίτια έτσι και ανοίξουν στόματα για αυτά που γίνονται στην τηλεόραση, πολλοί θα μπουν φυλακή»

Ιωάννα Βάσσου: Η αφοπλιστική συνέντευξη της παρουσιάστριας

Η Ιωάννα Βάσσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Action 24 παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αθηναΐδα Νέγκα. Δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το#metoo, τη δύσκολη συνεργασία με συναδέλφους της αλλά και για τα δάκρυα που χρειάστηκε να συγκρατήσει στον αέρα του δελτίου ειδήσεων.

«Μετά το #metoo, ελάχιστα έχουν μπει στη θέση τους, έως και καθόλου. Δεν έχει αγγίξει κανείς το θέμα της τηλεόρασης και δεν θα το αγγίξει, γιατί εμείς βγάζουμε αυτούς που πρέπει να βγάλουμε», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αν ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα κλείσουν σπίτια, θα απολυθούν άνθρωποι κι άλλοι θα μπουν φυλακή. Συμβαίνουν πολύ σκοτεινά πράγματα. Τα έχω δει, τα έχω ακούσει και έχω βιώσει και δύσκολη κατάσταση από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο στη δουλειά», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

«Τα πήγαινα πάντα εξαιρετικά με τους άντρες συναδέλφους μου. Αντιμετώπισα πρόβλημα με γυναίκες. Υπήρχε ενόχληση, γιατί έμπαινα με αέρα στη δουλειά. Χαμογελούσα και ενώ όλοι με βαρούσαν, εγώ έδειχνα ότι όλα είναι τέλεια», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου και τονίζει: «Δεν μου το έλεγε η ίδια, μου το μετέφεραν και μου το έδειχνε με διάφορους τρόπους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Βάσσου εξομολογήθηκε το περιστατικό που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα την ώρα που εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων στο Action24.

Η στιγμή που η Ιωάννα Βάσσου λύγισε on air στον αέρα της τηλεόρασης

«Έχω κλάψει δευτερόλεπτα πριν το βίντεο ή ενώ έπαιζε. Δεν έχει φανεί στον αέρα να κλάψω. «Λύγισα» όμως και έκλαψα όταν κατέπεσε το Φάντομ στην Ανδραβίδα πριν από περίπου 2 μήνες», παραδέχεται η δημοσιογράφος.

«Όταν ετοίμαζα επάνω το δελτίο, άκουσα τον επικήδειο της μάνας. Συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω, έγραψα κι ένα πολύ συναισθηματικό on, να και δεν θα ‘πρεπε. Μετέφερα λόγια της μάνας στο on. Ενημέρωσα τον σκηνοθέτη και τον αρχισυντάκτη μου ότι δεν είμαι καλά, ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βγάλω το δελτίο. Μου λένε: δεν έχεις ανάγκη εσύ», περιγράφει.

«Ξέσπασα σε λυγμούς, έκανα πολλή ώρα να συνέλθω. Στεναχωρήθηκα, έκλαψα. Έλεγα το on κλαίγοντας στον αέρα, γιατί μπήκα στη θέση αυτής της μάνας», εξομολογείται κλείνοντας η Ιωάννα Βάσσου.

Related posts

«”Έφυγε” σε τρεις ημέρες»: Η κατάθεση ψυχής του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τον πρόωρο χαμό της συζύγου του

Ο Στέλιος εξομολογείται: Έκανα παιδί με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια και εκείνη το φόρτωσε σε άλλον

Ο Φοίβος Παπαδάκης εξομολογείται: «Δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης δεν θα υπάρξει – Είμαι περήφανος για το επίθετο μου»

Θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο: Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Άγγελος Βουτσέλης

“Έρχεται το μωρό”: Η Ιωάννα Μαλέσκου έτοιμη να γεννήσει, ετοιμάζει το βαλιτσάκι για το μαιευτήριο και συγκινεί

Η εξομολόγηση της Γωγώς Τσαμπά: «Στα πανηγύρια πίνουν σαμπάνια από τις γόβες μου»

Τα συγκινητικά λόγια για τη Τζένη Βάνου: «Είχε ανάγκη να την αγαπούν. Πέρα από μεγάλη τραγουδίστρια ήταν και μια πολύ μεγάλη ψυχή.»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος