Το υπέροχο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την τεράστια κουζίνα και το πολυτελές μπάνιο: Θυμίζει βασιλικό ανάκτορο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το εσωτερικό του σπιτιού της εντυπωσιάζει

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει στεγάσει τον έρωτα της και την οικογένεια της σε ένα πολυτελές σπίτι στην Αγία Παρασκευή, από το οποίο δημοσιεύσει κατα καιρούς φωτογραφίες και εντυπωσιάζει.

Θυμίζει παλάτι η υπερπολυτελής οικία που στεγάζει την οικογένειά της αγαπημένης παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού στην Αγία Παρασκευή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας μαζί τρία παιδιά σε ένα υπέροχο σπίτι, με το ζευγάρι να έχει φτιάξει ένα δικό του, ξεχωριστό παράδεισο στην Αγία Παρασκευή.

Η παρουσιάστρια του Alpha, που βλέπει έναν άλλο σταθμό τώρα να την «πολιορκεί», και ο γνωστός ποινικολόγος παντρεύτηκαν 25 Ιουνίου του 2011, στον Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ. Έχουν τρία παιδιά, τη Νάγια Σοφού, τη Μαίρη Σοφού και τον Γιάννη Σοφό.

Το… παλάτι της Τσιμτσιλή και του Σοφού στην Αγία Παρασκευή

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και στεγάζουν την ευτυχία τους σε ένα σπίτι στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Πρόκειται για υπέροχη οικία με minimal αισθητική, που κυριαρχούν το λευκό χρώμα και οι ξύλινες επιφάνειες με ανοιχτή καφέ απόχρωση, σε πάτωμα και κουζίνα.

Κάθε δωμάτιο είναι πραγματικά… αριστοκρατικό και θυμίζει βασιλικό ανάκτορο, με όλες τις γωνίες να είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Το σπίτι τους είναι ειλικρινά μεγαλοπρεπές, μεγαλώνοντας εκεί την οικογένειά τους.

Related posts

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές