Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή τη μέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο – Την Τετάρτη η κηδεία του δημοσία δαπάνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή τη μέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο – Την Τετάρτη η κηδεία του δημοσία δαπάνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Έφυγε από τη ζωή την ημέρ απου θα έπαιρνε εξιτήριο – Η κηδεία του, την Τετάρτη, δημοσία δαπάνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Την ημέρα που ο μεγάλος καλλιτέχνης θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο, «έφυγε» προδομένος από την καρδιά του. Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία. Χωρίς κανείς να το περιμένει, ο μεγάλος «πρίγκιπας» του λαϊκού τραγουδιού έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 19 Ιουλίου. Βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του, αλλά και όλους όσους τον λάτρεψαν μέσα από τα τραγούδια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το protothema.gr, ο μεγάλος καλλιτέχνης αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια την προηγούμενη Παρασκευή. Έτσι, έφυγε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν για χρόνια με αναπνευστικά προβλήματα.

Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να σχηματιστεί μια πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας του. Παράλληλα, έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Οι γιατροί μάλιστα, ενημέρωσαν την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, αλλά και την πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία ότι την ημέρα που ξεψύχησε, θα έβγαιναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι του. Όμως η καρδιά του τον πρόδωσε. Το σοκ για τις δύο γυναίκες της ζωής του ήταν τεράστιο, καθώς είναι συντρετριμμένες και απαρηγόρητες. Μέχρι χθες, τίποτα δεν προμήνυε την τραγική αυτή εξέλιξη.

Τόλης Βοσκόπουλος: Έπαθε ανακοπή τη μέρα που περίμενε να πάρει εξιτήριο – Την Τετάρτη η κηδεία του δημοσία δαπάνη

Πότε θα γίνει η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου;

Η κηδεία του σπουδαίου καλλιτέχνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα, από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 που θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία, η σορός του θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του νεκροταφείου, όπου θα έχουν την δυνατότητα να του πουν το τελευταίο «αντίο» οι άνθρωποι του στενού του κύκλου.

Προτεινόμενα