Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Τόλης Βοσκόπουλος: Τι άφησε στον Αργύρη Παπαργυρόπουλο για την κόρη του;

Τόλης Βοσκόπουλος: Στο MEGA μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, πατέρας του Νάσου Παπαργυρόπουλου και κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο μεγάλος επιχειρηματίας μίλησε για ένα δώρο που έχει κρατήσει, για να δώσει την κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου. Μεταξύ άλλων ο γνωστός επιχειρηματίας, μίλησε για τα κατορθώματα του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και για τον πραγματικό του εαυτό, πίσω από τις κάμερες και τα φώτα.

Ποιο είναι το δώρο του Τόλη Βοσκόπουλου στην κόρη του;

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτρέτο. Το ‘βαλε κορνίζα. Το είχε και μου λέει “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα να το πάρεις μαζί σου, να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, μου λέει. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος, με τα φώτα. Είναι αυτές οι πέντε γραμμές που έχει αυτό το πράγμα. Θέλω εσύ να το φυλάξεις. Το ‘χω φυλάξει και σκέφτομαι όταν θα πάω να δω την κόρη του, να της πω αυτό είναι από τον μπαμπά σου, ανήκει σε ‘σένα» είπε χαρακτηριστικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.,

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο που άφησε στην κόρη του μετά το θάνατό του

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της κόρης του, για το θάνατο του πατέρα της

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, η οποία ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και είναι ηθοποιός. Η Μαρία Βοσκοπούλου ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα