Τον λατρεύει και δεν μπορεί να το κρύψει: Το βίντεο με τη σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte

Μαρία Σολωμού: Δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα της για τον τράπερ

Ένα από τα ζευγάρια της showbiz που έχουν γίνει viral για την σχέση τους, είναι η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte. Κρατάνε την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα τρυφερό και αστείο βίντεο από το ζευγάρι.

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για την σχέση τους και σε όσες ερωτήσεις τους γίνονται να απαντούν χωρίς να προσδιορίζουν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως τα βίντεο που δημοσιεύει ο γνωστός ράπερ στον λογαριασμό του στο instagram είναι η απόδειξη πως οι δυο τους όχι απλά είναι ζευγάρι, αλλά είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Μαρία Σολωμού: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Σε ένα από τα τελευταία μάλιστα βιντεο του Mente Fuerte βλέπουμε τη Μαρία Σολωμού να του κάνει… σκηνή ζηλοτυπίας.

Για την ακρίβεια, ο Mente Fuerte έκανε πλάκα κάνοντας πως μιλάει στο τηλέφωνο καταγράφοντας σε βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

«Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια» ακούγεται να λέει στο βίντεό του ο Mente Fuerte προσποιούμενος ότι μιλάει στο τηλέφωνο με την Μαρία Σολωμού να παρακολουθεί τη συζήτησή του.

Αμέσως μετά, αφού ο ράπερ έχει τελειώσει με το υποτιθέμενο τηλεφώνημά του, η ηθοποιός αντιδρά λέγοντάς του, «Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου. Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου».

Related posts

Δέσποινα Βανδή: Στο στόχαστρο των Τούρκων και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη – Τι συμβαίνει

«Δεν χωράει δυο παίδαρους το νησί»: Λιάγκας και Αργυρός μαζί στην Τήνο, λιποθύμησε όλος ο γυναικείος πληθυσμός

«Ξέρετε τι έκαναν στην οικογένειά μου» Μαθεύτηκε ο πραγματικός λόγος που η Βανδή δεν καταδέχτηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία