Τον βρήκαν στην μπανιέρα του: Πέθανε γνωστός 34χρονος ράπερ, δεν μπορεί να το πιστέψει η οικογένεια

Aaron Carter: Νεκρός ο διάσημος ράπερ μόλις στα 34 του

Ο Άαρον Κάρτερ εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Καλιφορνία, χθες, Σάββατο. Ο 34χρονος άνδρας ήταν διάσημος ράπερ, ηθοποιός και αδελφός του Νικ Κάρτερ από τους Backstreet Boys.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του TMZ, το άψυχο κορμί του Aaron Carter βρέθηκε στην μπανιέρα του, ενώ πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο ότι έλαβαν κλήση στις 11 το πρωί του Σαββάτου, αναφορικά με έναν άνδρα, ο οποίος είχε πνιγεί στην μπανιέρα του. Η οικιακή βοηθός τους ειδοποίησε, η οποία είχε βρει το πτώμα του.

Σύμφωνα, επίσης, με το δημοσίευμα του TMZ, αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έσπευσαν στο σημείο, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες ή στοιχεία που να φανερώνουν εγκληματική ενέργεια.

Aaron Carter: Το βιογραφικό του αδικοχαμένου ράπερ

Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε την καριέρα του ως τραγουδιστής και στη συνέχεια έγινε ράπερ, αλλά και ηθοποιός. Ήταν αδελφός του τραγουδιστή των «Backstreet Boys» Νικ Κάρτερ.

Ο Κάρτερ άνοιξε την περιοδεία των Backstreet Boys το 1997.

Ο Aaron έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ως ποπ τραγουδιστής, κυκλοφορώντας τέσσερα στούντιο άλμπουμ, ξεκινώντας με το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του το 1997, όταν ήταν μόλις 9 ετών.

Αφού το πρώτο του άλμπουμ πούλησε ένα εκατομμύριο αντίτυπα, το δεύτερο άλμπουμ του Aaron, «Aaron’s Party», τριπλασίασε αυτόν τον αριθμό και από εκεί και πέρα έγινε τακτικό μέλος του Nickelodeon.

Στη συνέχεια μεταπήδησε στη ραπ και ενώ η μουσική του καριέρα προχωρούσε, εμφανίστηκε στο «Dancing With The Stars», ενώ έπαιξε και στην παράσταση «Seussical» στο Μπρόντγουεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδικοχαμένος άνδρας είχε ιστορικό κατάχρησης ουσιών, με το οποίο είχε μιλήσει πριν από αρκετά χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ είχε νοσηλευτεί σε κέντρο αποτοξίνωσης πολλές φορές.

Η ζωή του ήταν ταραχώδης, καθώς διαπληκτίστηκε δημοσίως με πολλούς, μεταξύ των οποίων και του αδελφού του Νικ, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπάθησε να τον θέσει υπό κηδεμονία, παρόμοια με αυτή που είχε τεθεί στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Το 2019, αποκάλυψε στο «The Doctors» ότι διαγνώστηκε με «πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας, σχιζοφρένεια, οξύ άγχος και μανιακή κατάθλιψη», όπως ανέφερε το CNN.

Ο 34χρονος ράπερ αφήνει πίσω του έναν γιο 11 μηνών.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, τραγουδάει ότι θα φύγει, αλλά όχι για πολύ. Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο Instagram μόλις μία ημέρα πριν από τη σοκαριστική ανακοίνωση.

Aaron Carter: Βίντεο μια μέρα πριν πεθάνει

Ο 34χρονος ράπερ είχε δύο αδελφές, την Έιντζελ και τη Λέσλιεκ, των οποίων η μία είναι η δίδυμη αδελφή του, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2012, σε ηλικία 25 ετών, από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες