«Τόσα μωρά δεν πονάνε καθόλου!»: Μητέρα τρύπησε τα αυτιά της μόλις 2 ημερών κορούλας της και δήλωσε αυτό το πράγμα

by Τόνια Τζαφέρη

Τρύπημα αυτιών: Μωράκι δυο μηνών με τρύπες στα αυτιά

Μια ανάρτηση ήταν αρκετή για να προκληθούν σχόλια και αντιδράσεις σχετικά με το τρύπημα αυτιών σε πολύ μικρά μωράκια.

Μία μητέρα ενός κοριτσιού 4 μηνών, μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της όταν ήταν 2 ημερών για να δείξει τα πυκνά μαλλιά του νεογέννητου μωρού της. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων δεν ήταντα μαλλάκια της μικρής, αλλά το γεγονός ότι είχε τρυπημένα αυτιά!

«Τόσα μωρά δεν πονάνε καθόλου!»: Μητέρα τρύπησε τα αυτιά της μόλις 2 ημερών κορούλας της και δήλωσε αυτό το πράγμα

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές μέχρι τώρα, με χιλιάδες ανθρώπους να σχολιάζουν αρνητικά την πρωτοβουλία της μαμάς να τρυπήσει τα αυτιά του μικροσκοπικού μωρού της.

Για ποιο λόγο η μητέρα της τρύπησε τα αυτιά της τώρα στους δυο μήνες

Η Lara, μετά το πλήθος των επικριτικών σχολίων, εξήγησε πως προτίμησε να τρυπήσει τα αυτιά της κόρης της στην ηλικία των 2 ημερών επειδή σε αυτή την ηλικία ο λοβός του αυτιού είναι πολύ πιο μαλακός και επομένως δεν πόνεσε καθόλου. Αντίθετα, αν το έκανε σε ηλικία 2 ή 3 ετών, ο πόνος θα ήταν πολύ εντονότερος.

@laraticaofficial 1 day vs 4 months #babyhair #hair #baby #foryou #bighair #fry #viral ♬ chicken tikka – hannah

Επιπλέον, ανέφερε πως έγινε από ειδικευμένους γιατρούς από τη φροντίδα νεογνών στο μαιευτήριο που γέννησε. Παρά τα επιθετικά σχόλια που δέχτηκε, υπήρξαν αρκετοί που πήραν το μέρος της και τη συμβούλευσαν να κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για το παιδί της χωρίς να δίνει σημασία στην κακόβουλη κριτική τρίτων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo