«Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ”: Τα πρώτα σχόλια της Βάνας Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Βάνα Μπάρμπα: Τι λέει η ηθοποιός για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη χθεσινή συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κλείστηκε το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, το οποίο έγινε viral στα social media «Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες”. Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε. Μου λέει «συμφωνώ μαζί σου».

Τα λόγια της Βάνας Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Πιστεύω ότι έχουμε ένα δύσκολο χρόνο, κι αυτός κι ο επόμενος, μπαίνουμε και στις εκλογές και πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση έμενα προσωπικά μου αποπνέει μια σταθερότητα. Και το κομμάτι το μεταρρυθμιστικό του πρωθυπουργού μου δίνει μια έμπνευση. Έμενα με ενδιαφέρει να αγωνιστώ για το μέλλον των παιδιών μου» ανέφερε μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά δίνοντας τη στήριξή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτώμενη πάντως αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε «Δεν έχω ανάγκη να ζητώ ανταλλάγματα, «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος», σχετικά με το αν θα ψηφίσει όμως Νέα Δημοκρατία, απάντησε «Εγώ ναι, σίγουρα. Εγώ ναι πλέον».

Related posts

«Πάλι ψέματα σας είπε »: Η ανάρτηση-φωτιά της Έλενας Ακρίτα για τον πρωθυπουργό που έκανε σούσουρο

Το είπε και το έπραξε ο Mητσοτάκης – Πέφτει ραγδαία η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα

Σύσκεψη στο Μαξίμου: Τα νέα μέτρα που αποφασίστηκαν για τον κορονοϊό

«Τσακίζει κόκαλα» η Βάνα Μπάρμπα: «Είναι τρομερό το συναίσθημα να μη σε αναγνωρίζει ο άνθρωπος που σε γέννησε»

Οι Βρυξέλλες… έστειλαν μήνυμα: Ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας – Ποιον θέλουν να δουν πρωθυπουργό της Ελλάδας στις προσεχείς εκλογές

Μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του: Ο Μητσοτάκης εύχεται «καλή χρονιά» με μια φωτογραφία στο Instagram

Βουτιές τα Χριστούγεννα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Πήρε τη Μαρέβα, τα 3 παιδιά τους και πήγαν θάλασσα

Food pass 22 ευρώ το μήνα: Ποιοι δε δικαιούνται την οικονομική επιδότηση που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Επίδομα μέχρι 432 ευρώ για τα ψώνια: Το ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης, αν έχεις εισόδημα μέχρι 24.000 το παίρνεις