«Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ”: Τα πρώτα σχόλια της Βάνας Μπάρμπα για τη συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Βάνα Μπάρμπα: Τι λέει η ηθοποιός για τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη χθεσινή συνάντησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο κλείστηκε το ραντεβού με τον πρωθυπουργό, το οποίο έγινε viral στα social media «Του έστειλα ένα e-mail και του είπα “αγαπητέ πρωθυπουργέ, πρέπει να σκεφτούμε υπάρχουν κάποιες ανάγκες. Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εσωστρέφεια τόσα χρόνια κεκλεισμένων των θυρών στα φεστιβάλ να περιφερόμαστε δεξιά-αριστερά οι Έλληνες καλλιτέχνες”. Σας πληροφορώ την επομένη στιγμή μου ζήτησε να με δει. Βρεθήκαμε, ήταν ταχύτατος στις αντιδράσεις του. Δεν περίμενα ότι η αντίδραση του θα ήταν την επομένη μέρα, ούτε περίμενα ότι θα υπήρχε τόση συνέπεια σε αυτά που είπαμε. Μου λέει «συμφωνώ μαζί σου».

Τα λόγια της Βάνας Μπάρμπα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Πιστεύω ότι έχουμε ένα δύσκολο χρόνο, κι αυτός κι ο επόμενος, μπαίνουμε και στις εκλογές και πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση έμενα προσωπικά μου αποπνέει μια σταθερότητα. Και το κομμάτι το μεταρρυθμιστικό του πρωθυπουργού μου δίνει μια έμπνευση. Έμενα με ενδιαφέρει να αγωνιστώ για το μέλλον των παιδιών μου» ανέφερε μιλώντας στο ρ/σ Παραπολιτικά δίνοντας τη στήριξή της στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ερωτώμενη πάντως αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, σημείωσε «Δεν έχω ανάγκη να ζητώ ανταλλάγματα, «βάλτε με στο ψηφοδέλτιο να με ψηφίσει ο κόσμος», σχετικά με το αν θα ψηφίσει όμως Νέα Δημοκρατία, απάντησε «Εγώ ναι, σίγουρα. Εγώ ναι πλέον».

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί