Τουμασάτου προς Μενδώνη: «Γιατί δεν αποχώρησες από τη θέση σου όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής;»

Μαριάννα Τουμασάτου: Αναφέρθηκε στην υπόθεση Λιγνάδη

Η αποφυλάκιση του Λιγνάδη έχει προκαλέσει οργή και απογοήτευση, με ολοένα και περισσότερους να παίρνουν δημόσια θέση επί του θέματος. Η Μαριάννα Τουμασάτου καλεσμένη της εκπομπής «Open Weekend» αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και στο επεισόδιο στην Επίδαυρο με τη Λίνα Μενδώνη.

«Ακούμε ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος, όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει… Άλλο η δικαίωση, άλλο η δικαιοσύνη. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και έχουν βγει. Κανένας εξ αυτών δεν έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους».

“Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή, δεν είναι στο σπίτι τους”, δηλώνει η Μαριάννα Τουμασάτου

«Χτες στην Επίδαυρο βγήκε ένα πανό που έλεγε ότι είναι βιαστής αυτό το πράγμα είναι μια πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος που μπορεί να του βιάσει το παιδί με το δεδομένο ότι είναι γνωστός βιαστής. Είναι ατομική ευθύνη να προστατευτώ εγώ από το να κρατήσει η δικαιοσύνη τον βιαστή στη φυλακή;

Και βλέπουμε ότι η Λίνα Μενδώνη αποχώρησε από την παράσταση επειδή βγήκε το πανό που ανακοίνωνε την απόφαση του δικαστηρίου. Αποχωρείς από την παράσταση, από τη θέση σου όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής γιατί δεν αποχώρησες; Είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από μία παράσταση αλλά την καρεκλίτσα δεν την αφήνουμε!».

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί