Τους τσάκωσε και τους ξεμπρόστιασε μπροστά σε όλους: O Γιώργος Λιανός «κάρφωσε» τον Μάριο Πρίαμο και την συμπαίκτριά του

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός φέρνει τα πάνω κάτω

Ένας χαμός θα γίνει στο Survivor All Star αυτή την Κυριακή. Αφορμή θα σταθεί μια ερώτηση του Γιώργου Λιανού στον Μάριο Πρίαμο για τις κρυφές συναντήσεις με παίκτρια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας», ο παρουσιαστής θα είναι εκείνος που θα κάνει μια ερώτηση που θα δημιουργήσει «ντόμινο εξελίξεων».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, «οι παίκτες μπορούν να πηγαίνουν στην ζούγκλα για να βρουν την καρύδα τους, όπως και στην θάλασσα, για να βρουν το ψάρι τους.

Survivor All Star: Το ξεμπρόστιασμα στον Μάριο Πρίαμο

«Υπάρχει στο δάσος μια καλύβα, την οποία έχει εντοπίσει κάποιος. Το να συναντηθεί κάποιος τυχαία εκεί, δεν είναι κακό. Το να κλείσει κάποιος εκεί ραντεβού όμως είναι ενάντια στους κανόνες. Αυτή την ερώτηση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός, στον Μάριο Πρίαμο και στην συμπαίκτριά του με την οποία συναντιέται. Θα ρωτήσει ξεκάθαρα τόσο τον ίδιο, όσο και την συμπαίκτριά του, με το όνομά της. Αυτό είναι ενάντια στους κανονισμούς, αλλά κυρίως είναι πολύ επικίνδυνο. Γιατί έχει ξεφύγει από τα όρια που επιτρέπεται να ψάξεις, για μπανάνες, καρύδα κλπ. Θα ερωτηθούν ξεκάθαρα, θα έρθουν σε άβολη θέση και το θέμα είναι η απάντησή τους αλλά και ποια είναι η κοπέλα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν κάμερες στο συγκεκριμένο καλυβάκι.

Οπως και να΄χει μας κάνει εντύπωση μέσα στις δυο βδομάδες που έχει ξεκινήσει το παιχνίδι να υπάρχουν ήδη ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες. Πότε πρόλαβαν και να εντοπίσουν και την καλύβα;

Related posts

Φεγγάρι του Ελαφιού: Τα 3 ζώδια που επηρεάζει αρνητικά

Ηχούν χαρμόσυνες καμπάνες στη Βρετανία: Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Κέιτ – Η ανακοίνωση

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου