Τραγικός επίλογος: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης του Σασμού, σκληρός ο θάνατός της, θα κρεμαστεί

Σασμός: Το τραγικό τέλος της γιαγιάς Ειρήνης

Ο Σασμός σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης και πρόκειται να συνεχίσει με τρίτη σεζόν. Ένας από τους ρόλους που καθήλωσαν το κοινό είναι αυτός της Όλγας Δαμάνη που υποδύεται τη γιαγιά Ειρήνη.

Τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη σεζόν προβολής της σειράς, το τηλεοπτικό κοινό την αποθεώνει καθημερινά για την ερμηνεία της.

Από τον πρώτο κύκλο είχε ακουστεί πως θα πεθάνει, αλλά αυτό όχι μόνο δεν συνέβη, αλλά όσο περνάει ο καιρός αναλαμβάνει και περισσότερη δράση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι από τις ηρωίδες που θα συνεχίσουν στον τρίτο κύκλο, αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πηγές του περιοδικού Tv24, το μέλλον της θα είναι σύντομο, αφού θα κρεμαστεί, κρύβοντας και άλλα μυστικά από την οικογένειά της.

Ο Σασμός στον τρίτο κύκλο

Αντώνης και Μαρίνα θα περάσουν άσχημα στα επόμενα επεισόδια, αφού εκείνος θα επανέλθει μεν από τη σφαίρα που έφαγε από τον Ευθύμη Φαρμάκη, όμως, θα έχει πάθει μετατραυματική αμνησία και δεν θα θυμάται ούτε τη Μαρίνα. Ωστόσο, οι σεναριογράφοι της σειράς έχουν μάθει πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα σε αυτό το χωριό.

Έτσι, ο αστυνόμος της Άνω Ποριάς θα συνέλθει και θα ζήσει ευτυχισμένος με τη γυναίκα της ζωής του. Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, αφού το άγρυπνο μάτι του Φαρμάκη θα τον ακολουθεί παντού. Ο σκοτεινός αυτός άντρας δεν θα ηρεμήσει αν δεν τον στείλει να δώσει χαιρετίσματα στη γυναίκα του, όπως είπε και στον Πάνο, πριν τον χαιρετίσει για πάντα.

Όσον αφορά τος δύο ηθοποιούς, Ορφέα Αυγουστίδη και Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, είχαν εξομολογηθεί πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην τρίτη σεζόν και πως θέλουν ο κόσμος να τους γνωρίσει την επόμενη χρονιά και μέσα από άλλους ρόλους.

Τελικά, όμως, λέγεται πως και οι δύο θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς, ο οποίος έχει βάλει σε κίνδυνο όλους τους ήρωες της Άνω Ποριάς και κυρίως τις οικογένειές τους.

Λέγεται πως στο τέλος του φετινού κύκλου εκείνος θα μάθει πως ο Πετρής είναι γιος του και θα αντιδράσει για το μυστικό που του είχε κρατήσει τόσα χρόνια η Αργυρώ, από τη στιγμή μάλιστα που είχαν αποφασίσει να μην κρύβουν πλέον πράγματα ο ένας από τον άλλον.

Και πάλι όμως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που θα τους ενώσει ξανά. Στον τρίτο κύκλο θα ενωθούν και πάλι. Μέχρι τότε και κατά τη διάρκεια της σεζόν που παρακολουθούμε φέτος, ο Σταύρος θα τους θυμίζει με διάφορους τρόπους την παρουσία του, αλλά και την προδοσία που έζησε από την Αργυρώ από τη στιγμή που οι δυο τους πήγαν στην Κρήτη.

Ο Στέλιος Μάινας έχει ήδη δηλώσει στους ιθύνοντες της παραγωγής πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την επόμενη σεζόν και εκείνοι του προσέφεραν γη και ύδωρ για να αλλάξει γνώμη και τελικά τα βρήκαν κάπου στη μέση.

Θα είναι και στην τρίτη σεζόν, αλλά μόνο για 30-35 επεισόδια, αλλά δεν θα έχει επανασύνδεσή με την πρώην σύζυγό του. Σύντομα, το γυαλί μεταξύ Αιμιλίας και Παύλου θα ραγίσει και αυτό που συζητιέται έντονα είναι η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, που μπορεί να είναι από τις πρωταγωνίστριες που ήδη βλέπουμε.

Related posts

Δακρυσμένος ο Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα κóπnκε η μıσń μου ζωń, αuτó που έκαναν στον πατέρα μου θα το πλnpώσouν»

Έρχεται η εντυπωσιακή Ροζ πανσέληνος του Απριλίου – Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

Διάσημη παρουσιάστρια στη θέση του Γιώργου Αυτιά – Έκλεισε και η Φαίη Σκορδά