Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ: Γιατί οι Έλληνες δεν βλέπουν Love Island;

by Newsroom i-diakopes.gr
Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ: Γιατί οι Έλληνες δεν βλέπουν Love Island;

Love Island: Τα νούμερα τηλεθέασης κατρακυλάνε δίχως τέλος

Μπορεί να το κανάλι του ΣΚΑΙ να στοιχημάτισε πολλά στο Love Island αλλά όπως δείχνουν τα νούμερα τηλεθέασης, το κοινό γυρνάει την πλάτη του στο ριάλιτι γνωριμιών. Τι και αν η Ηλιάνα Παπαγεώργιου είναι παρουσιάστρια; Το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι σημείωσε νούμερα τηλεθέασης που προκάλεσαν πανικό στον ΣΚΑΙ.

Το νέο ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Love island, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 29/9 και σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε τότε φάνηκε να δίνει έναν άλλο, συγκλονιστικό αέρα στην late night ζώνη του σταθμού.

Τρέχουν και δεν φτάνουν στον ΣΚΑΪ: Γιατί οι Έλληνες δεν βλέπουν Love Island;

Την Παρασκευή 30/9 προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι που είχε πολλές ανατροπές και που ουσιαστικά από αυτό θα ξεκινούσε να παίρνει μπρος όλη η πλοκή του παιχνιδιού αφού ο Αλέξανδρος, ο 6ο άντρας που μπήκε στο σπίτι, θα αποφάσιζε ποια κοπέλα θέλει για ταίρι του (δείτε εδώ ποια διάλεξε τελικά). Ωστόσο, το κοινό φαίνεται πως… δεν είχε και μεγάλη περιέργεια να μάθει την συνέχεια κι αυτό δεν το λέμε εμείς, εμείς το βλέπουμε, αλλά τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε.

Love Island: Τα νούμερα τηλεθέασης που προκάλεσαν τρόμο στον ΣΚΑΙ

Πτώση στην τηλεθέαση για το Love island

Είναι κακό από το 15% της πρεμιέρας να πέφτει κατευθείαν στο 6,7% (4,3-4,7-6,7-6,2-8,1-8,8-8,2-7), όπως και να το κάνουμε…

Late Night
MEGA: Safe Sex 10,8
ΣΚΑΙ: Love island 6.7
Mega: Στο παρα πέντε 17,1

Η αλήθεια είναι πως η πτώση αυτή φαινόταν από τα σχόλια που γραφόντουσαν στο twitter… Ένα άλλο big brother… Δυστυχώς…

Βέβαια, κρατάμε μικρό καλάθι γιατί με την τηλεθέαση ποτέ δεν ξέρεις, από τη μια μέρα στην άλλη αλλάζει, τουλάχιστον αυτό έχει δείξει η ιστορία! Τώρα…βλέπουμε! Εδώ είμαστε να τα πούμε όλα….Έχουμε και πολλά παρασκηνιακά άλλωστε για το συγκεκριμένο παιχνίδι…

Προτεινόμενα