Τρελαίνει τις γυναίκες: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σανίδα και οι θαυμάστριες του ξετρελάθηκαν με τις ικανότητες του

by Τόνια Τζαφέρη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το βίντεο από τις καλοκαιρινές του διακοπές που προκάλεσε αίσθηση

Μεγάλη είναι η αγάπη του Κωνσταντίνου Αργυρού για τα θαλάσσια σπορ στα οποία φαίνεται να είναι ιδιαίτερα καλός και μάλιστα δεν παραλείπει να δημοσιεύσει και βίντεο από την βόλτα του με ηλεκτρικό surfboard.

O Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας που φροντίζει για την εξωτερική του εμφάνιση και αγαπά ιδιαίτερα τη γυμναστική και τα θαλάσσια σπορ.

Τρελαίνει τις γυναίκες: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στη σανίδα και οι θαυμάστριες του ξετρελάθηκαν με τις ικανότητες του

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, αυτό το καλοκαίρι συνδυάζει τη δουλειά και τις διακοπές. Έτσι όποτε βρει χρόνο από την καλοκαιρινή του περιοδεία σπεύδει σαν κάνει τις βουτιές τους και φυσικά δε χάνει την ευκαιρία να κάνει τα αγαπημένα του water sports.

Tι έγραψε ο Κωνσταντίνος Άργυρος στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε

Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που φαίνεται να κάνει ηλεκτρικό surfboard.

Μάλιστα, σχολίασε στη λεζάντα: «Ένα ταξίδι ζωής….κι όπου φτάσουμε», δηλαδή τους στίχους του τραγουδιού του: «ταξίδι ζωής» από το άλμπουμ «22».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν