Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ – «6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω»

Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ

Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ

Τριαντάφυλλος: Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, είναι ιδιαίτερα γνωστός για την αγάπη του προς τα θεία. Η αγάπη του και η πίστη του, προήλθε ιδιαίτερα μετά την απώλεια του πατέρα του κατά την εφηβική του ηλικία.

Ο τραγουδιστής, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor, εξαιτίας του αγιασμού που έπινε κάθε πρωί και προσέφερε και στους συμπαίκτες του.

Λόγω της κίνησης του αυτή, ο Τριαντάφυλλος είχε δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Ο τραγουδιστής, έδειξε από πού προερχόταν ο αγιασμός που είχε μαζί του στον Άγιο Δομίνικο ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος την στιγμή που προσκυνά το σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ.

«6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω σε όλες τις δυσκολίες Άγιε μου κάθε πρωί έπινα τον αγιασμό σου, περίμενα πως και πως να έρθω να σε δω και να σε προσκυνήσω ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΕΦΡΑΙΜ Σ ΑΓΑΠΩ !!! Παιδιά να έρθετε όλοι πραγματικά θα νιώσετε υπέροχα» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ

Δείτε τη δημοσίευση του Τριαντάφυλλου στα social media

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα