Τριαντάφυλλος σαν σούπερσταρ: Βγήκε στο μπαλκόνι της βίλας του, χαιρετώντας τους δημοσιογράφους

by Τόνια Τζαφέρη

Τριαντάφυλλος: Βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρετούσε τους δημοσιογράφους

Τριαντάφυλλος: Το φετινό Survivor άγγιξε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μετά την επεισοδιακή επιστροφή του Τζέιμς και του Μπάρτζη, σειρά έχουν και οι υπόλοιποι.

Αυτήν την φορά, ο τέως παίκτης του «Survivor 2021» χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που κατασκήνωσαν έξω από το σπίτι του μετά από την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Τριαντάφυλλος: Βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρετούσε τους δημοσιογράφου

Η επιστροφή του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα ήταν η πιο επεισοδιακή μέχρι στιγμής από όλων των παικτών του «Survivor 2021». Ήταν άλλωστε η μοναδική που είχε προαναγγελθεί με όλες τις λεπτομέρειες. Ακριβή ώρα άφιξης από τον ίδιο τον παίκτη, δίνοντας το μήνυμα στους οπαδούς του να συγκεντρωθούν στο αεροδρόμιο.

Τριαντάφυλλος: Βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρετούσε τους δημοσιογράφου

Φτάνοντας στο σπίτι του… Τον περίμεναν η σύζυγος και ο γιος του ο Νικόλας. Αφού ξεκουράστηκε για λίγο, υποδέχτηκε τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίοι του έκαναν έκπληξη.

Οι τρεις τους είδαν μαζί το χθεσινό επεισόδιο του «Survivor 2021» έως μετά τα μεσάνυχτα.

Σήμερα το πρωί ο Τριαντάφυλλος έβγαλε από νωρίς τον γιο του για να τον πάρει το σχολικό και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο σπίτι, πριν καταφτάσουν τα τηλεοπτικά συνεργεία, για να κοιμηθεί.

Τελικά, ο τραγουδιστής υποχώρησε στα μηνύματα των συγκεντρωμένων δημοσιογράφων και βγήκε στο μπαλκόνι για να τους χαιρετήσει. Ενώ η σύζυγός του τους πρόσφερε νερό, καφέ και φρούτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το σπίτι του Τριαντάφυλλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα