Τρίδυμες γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά και τώρα περιμένουν ταυτόχρονα παιδί

by Τόνια Τζαφέρη

Τρίδυμες αδελφές: Σε όλα στην ζωή μαζί

Γεννήθηκαν μαζί, μεγάλωσαν μαζί και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά μητέρες μαζί, αφού οι τρίδυμες αδερφές περιμένουν ταυτόχρονα να γεννήσουν.

Η Τζίνα, η Νίνα και η Βικτώρια θα φέρουν στον κόσμο τα μωρά τους μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά η μία από την άλλη και τώρα είναι έγκυος και οι τρεις τους.

Η Τζίνα, η Νίνα και η Βικτώρια θα γεννήσουν μέσα στους επόμενους 4 μήνες τα μωράκια τους, κατακτώντας ξανά μαζί άλλο ένα ορόσημο της ζωής τους.

Οι τρίδυμες γεννήθηκαν είναι διάσημες και γνωστές ως Tran Τriplets

Ως Tran Τriplets είναι γνωστές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι τρίδυμες από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Τρίδυμες γεννήθηκαν με 4 λεπτά διαφορά και τώρα περιμένουν ταυτόχρονα παιδί

Οι αδερφές θα αποκτήσουν τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. «Εγώ είμαι στην πραγματικότητα η μεγαλύτερη κατά 4 λεπτά και θα φέρω στον κόσμο ένα κοριτσάκι», λέει η Τζίνα.

«Εγώ είμαι η μεσαία κατά 4 λεπτά και θα αποκτήσω ένα αγόρι», συνεχίζει η Νίνα. «Εγώ είμαι η μικρότερη, κατά 4 και 8 λεπτά, αντίστοιχα, και θα κάνω αγόρι», λέει και η Βικτώρια.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τρίδυμες αδερφές

Πρώτο αναμένεται να γεννηθεί το μωράκι της Βικτώρια, αν όλα πάνε καλά θα έρθει στον κόσμο σε 2,5 εβδομάδες. «Όταν μάθαμε πως και η Νίνα ήταν έγκυος, ενθαρρύναμε και την Τζίνα», αποκαλύπτει η Βικτώρια για το γεγονός ότι έμειναν και οι τρεις τους ταυτοχρόνως έγκυος.

Οι τρίδυμες, στα 35 τους χρόνια πια, αναμένεται να γεννήσουν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο. Είναι οι καλύτερες φίλες και πλέον ανταλλάσσουν όχι μόνο αναμνήσεις, αλλά και μωρουδιακά…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν