Τρισευτυχισμένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τον σύζυγό της που είναι πάντα δίπλα της και η φώτο από τον γάμο τους

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αυτός είναι ο σύζυγος της

Έχει γράψει ιστορία στον στίβο, κατακτώντας μέσα σε λίγες ημέρες δύο χρυσά μετάλλια στο βάδην. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κέρδισε νταμπλ σε μεγάλη διοργάνωση.

Το “χρυσό” κορίτσι, που ανέβασε για μία ακόμα φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, αποδεικνύοντας πως στον αθλητισμό όλα είναι εφικτά με δύναμη, θέληση και σκληρή προσπάθεια, με δάκρυα χαράς ανεβηκε στο μεσαίο σκαλί του βάθρου, όπου αποθεώθηκε από όλους.

Η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάγεται από την Καρδίτσα και μάλιστα ανάμεσα στις σκληρές προπονήσεις της εργάζεται και στο τσιπουράδικο της μητέρας της “Το Στέκι της κυρά-Γιώτας”, στην θεσσαλική πόλη.

Η 38χρονη Αντιγόνη είναι παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε προσπάθειάς της. Φυσικά, ήταν δίπλα της και τις δύο φορές που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο, και όπως είδαμε η ίδια έπεσε στην αγκαλιά του μετά τη νίκη της.

Η ίδια, έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τον σύζυγό της, στον λογαριασμό της σε instagram και facebook, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί, αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο της

Related posts

«Τρέμουν» Σκλαβενίτης, MyMarket, Lidl: Ο κολοσσός των σούπερ μάρκετ ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα, η μεγάλη επιστροφή

Πέθανε ξεχασμένος, κατέληξε στα αζήτητα: Η τραγική ιστορία του Έλληνα “Ιησού” που πάλευε με τους δαίμονές του

Μεγαλοπρέπεια στη Θεσσαλονίκη: 5 Επιτάφιοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους