Τρισευτυχισμένη η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τον σύζυγό της που την στηρίζει

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Το “χρυσό” κορίτσι με τον σύζυγο της

Έχει γράψει ιστορία στον στίβο και έχει καταφέρει να συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την ιστορία της. Ο λόγος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που κατάφερε να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο φορές το χρυσό μετάλλιο μέσα σε 4 ημέρες σε μεγάλη διοργάνωση.

Το “χρυσό” κορίτσι, που ανέβασε για μία ακόμα φορά την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, αποδεικνύοντας πως στον αθλητισμό όλα είναι εφικτά με δύναμη, θέληση και σκληρή προσπάθεια, με δάκρυα χαράς ανεβηκε στο μεσαίο σκαλί του βάθρου, όπου αποθεώθηκε από όλους.

Η 38χρονη Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατάγεται από την Καρδίτσα και μάλιστα ανάμεσα στις σκληρές προπονήσεις της εργάζεται και στο τσιπουράδικο της μητέρας της “Το Στέκι της κυρά-Γιώτας”, στην θεσσαλική πόλη.

Η 38χρονη Αντιγόνη είναι παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει σε κάθε προσπάθειάς της. Φυσικά, ήταν δίπλα της και τις δύο φορές που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Μόναχο, και όπως είδαμε η ίδια έπεσε στην αγκαλιά του μετά τη νίκη της.

Η ίδια, έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τον σύζυγό της, στον λογαριασμό της σε instagram και facebook, όπου τους βλέπουμε να ποζάρουν χαμογελαστοί, αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Φωτογραφία από τον γάμο της

Related posts

Χαμός με τον Γιώργο Τσαλίκη και όσα είπε για την ηλικία της Μαρίνας Σάττι

Eurovision: Το «μυστικό» πίσω από την χορογραφία του Nemo, που κανείς δεν αντιλήφθηκε

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει λεφτά, τύχη και επαγγελματικά στο προσκήνιο – Όλα πάνε πρίμα για αυτά τα 3 ζώδια