Τρισευτυχισμένοι ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη: Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα με μία τρυφερή ανάρτηση

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Η ευτυχισμένη οικογένεια μεγάλωσε

Στη Κεφαλονιά απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα παιδιά τους. Η τρισευτυχισμένη οικογένεια περνάει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στο όμορφο νησί.

Και οι δυο είναι ιδιαίτερα ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνουν να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτηση της Όλγας Πηλιάκη είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Αυτό το καλοκαίρι είχα ως στόχο,( ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από εδώ και λίγο από εκεί) να καταφέρω να διαβάσω ένα βιβλίο… Τελικά είμαι στο δεύτερο».

Δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κεφαλονιά

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Το νέο μέλος της οικογένειας

Θυμίζουμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πέρασαν την καραντίνα στο Βόλο.

Μάλιστα μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε αποκαλύψει ότι η οικογένειά του υποδέχθηκε τον Rocky, ένα μικρό κουταβάκι.

Την έκπληξη, την είχε ετοιμάσει για τη Μαλένα και τον Μανώλη ο Χάρης Σιανίδης και έτσι όλοι μαζί ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram.

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε..!!! Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ο ROCKY.. @haris_sianidis ο Μανωλης και η Μαλενα ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την έκπληξη σου!», είχε γράψει κάτω από την εικόνα που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»