Τρώει κάθε πρωί τα ίδια πράγματα: Αυτό είναι το μυστικό της Ζόζεφιν για να μη παίρνει κιλά και να διατηρεί καλλίγραμμο κορμί

Ζόζεφιν: Πως διατηρεί το σώμα μας

Φροντίζοντας τη διατροφή της και ενσωματώνοντας τη γυμναστική στην καθημερινότητά της η Ζόζεφιν καταφέρνει να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Η τραγουδίστρια, που έχει ρίξει όλο το βάρος στα επαγγελματικά της και θέλει συνεχώς να εξελίσσεται, πιστεύει ότι η εικόνα της αποτελεί μέρος της δουλειάς της, γι’ αυτό καθημερινή της συνήθεια είναι η γυμναστική, αλλά και η υγιεινή διατροφή.

Ζόζεφιν: Πως διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί

Εκτός από την καθημερινή γυμναστική, ξεκινά την ημέρα της με γιαούρτι με αμύγδαλα, μacai berry, χουρμάδες και αχλάδι ή ομελέτα με ασπράδια και έναν κρόκ,ο αλλά και θρεπτικά smoothies για φουλ ενέργεια, ενώ φροντίζει οι σαλάτες της να είναι τεράστιες για να χορταίνει γρήγορα και υγιεινά, σε αντίθεση με τι μερίδες των φαγητών της που είναι μικρές.

Πίνει καθημερινά πάνω από 2 λίτρα νερό, ενώ μετά την προπόνηση φτιάχνει μόνη της παγωμένη λεμονάδα με τζίντζερ και δυόσμο για ενυδάτωση και τόνωση του οργανισμού.

Ανάμεσα στα γεύματα καταναλώνει φρούτα, μπάρες δημητριακών και ξηρούς καρπούς.

Related posts

Όχι Θεέ μου τέτοια μέρα: Πέθανε ξαφνικά 33χρονος πασίγνωστος μπασκεμπολίστας

Λεβέντης Κρητικός κολυμπά μέχρι την απέναντι βραχονησίδα για να βάλει την ελληνική σημαία: «Στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν»

Aυτά είναι τα 4 ζώδια που εκπέμπоυν αρνnτική ενέργεα – Βρίσκоυν πάντα κάτι απαισιóδοξο να πоυν