Τρυφερός και στοργικός 84χρονος κάνει μαθήματα μακιγιάζ για να μπορεί να βάφει την σύζυγό του που σύντομα θα μείνει τυφλή

Αληθινή Ιστορία: 84χρονος κάνει μαθήματα μακιγιάζ για να μπορεί να βάφει την σύζυγό του

Ένας σύζυγος ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο όταν έμαθε πώς να κάνει το μέικ – απ της συζύγου του, αφότου εκείνη άρχισε να χάνει την όρασή της, κυκλοφόρησε το δικό του on-line σεμινάριο για το πώς πρέπει να εφαρμόζεται η βάση!

Ο 84χρονος Des Monahan, από το Waterford της Ιρλανδίας, έκανε μαθήματα μακιγιάζ σε ένα κατάστημα Debenham από τότε που η σύζυγός του, η 83χρονη Mona, δεν μπορούσε να δει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Ο στοργικός άντρας ήθελε να εξασφαλίσει ότι ήξερε πώς να κάνει το μακιγιάζ της έτσι ώστε να αισθάνεται πάντα όμορφη, ακόμα και όταν έμεινε τυφλή.

Το τελευταίο βήμα του κ. Monahan ήταν να δημιουργήσει ένα video tutorial στο στυλ των δημοφιλών vloggers του YouTube. Σε αυτό καθοδηγεί τους χρήστες του διαδικτύου πώς να βάλουν σωστά την βάση του μέικ – απ.

Στο βίντεο, το οποίο έγινε σε συνεργασία με την EX1 Cosmetics, ο κ. Monahan λέει στη σύζυγό του ότι δείχνει «άψογη» καθώς εφαρμόζει την κρέμα.

Σε ένα σημείο της λέει: “Το δέρμα σου φαίνεται άψογο, ακόμα και ο Michelangelo θα το ζήλευε.”

Ο κ. Monahan εξηγεί πώς επέλεξε την τέλεια σκιά για τον τόνο της επιδερμίδας της Mona. Και επιδεικνύει τον καλύτερο τρόπο εφαρμογής της βάσης. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σφουγγαράκι για να κάνει μικρές κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο.

Ο κ. Monahan αποκαλύπτει επίσης ότι δεν του αρέσει να χρησιμοποιεί υπερβολικό μακιγιάζ και προτιμά να δίνει στη Mona μια φυσική εμφάνιση.

Η σύζυγος του 84χρονου είναι ενθουσιασμένη με το μακιγιάζ της

Η σύζυγός του, η οποία τυφλώνεται όλο και περισσότερο με τον καιρό, είναι ενθουσιασμένη με το μακιγιάζ της. Και εξηγεί ότι αυτό τη βοηθά να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της.

“Μου αρέσει να σηκώνομαι και να ξέρω ότι δείχνω όμορφη,” λέει η Mona.

Οι Monahans έγιναν πρωτοσέλιδα όταν η συγκινητική τους ιστορία εμφανίστηκε στο διαδίκτυο στις αρχές του έτους.

Η αγαπημένη τους συνήθεια ξεκίνησε όταν συναντήθηκαν με την 43χρονη μακιγιέζ Rosie O’Driscoll. Στο κατάστημα Debenhams, μετά από ένα μάθημα που έκαναν τον περασμένο Οκτώβριο.

Σήμερα, ο κ. Monahan μπορεί πλέον να εφαρμόσει απλά πράματα, όπως κραγιόν, bronzer και eyeliner.

Μιλώντας για το The Morning, η κ. Monahan είπε ότι είναι «χαρούμενη» που ο σύζυγός της μπορεί να την κάνει να αισθάνεται ξανά σαν τον παλιό εαυτό της.

“Με τα βίας βλέπω τώρα τα χρώματα στην παλέτα σκιών αλλά χάρη στον Des ξέρω ότι το make-up μου θα είναι πάντα υπέροχο.”

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;