Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Καλά νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία όλη τη βδομάδα ως 9/6

by Maria Giannoutsou
Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Καλά νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία όλη τη βδομάδα ως 9/6

Κατά την εβδομάδα που διανύουμε, τρία από τα ζώδια φαίνεται πως είναι πιο πιθανό να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν από συγκεκριμένες αστρολογικές διελεύσεις. Αυτές οι διελεύσεις επηρεάζουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τη ζωή και, κυρίως, τις σχέσεις τους με τους συντρόφους τους.

Έχουμε σημαντικές αστρολογικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα: η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη, η νέα σελήνη στους Διδύμους, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, η τοποθέτηση του Άρη στον Ταύρο και η ευθυγράμμιση Δία/Σελήνης.

Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Καλά νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία όλη τη βδομάδα ως 9/6

Όλα αυτά υποδηλώνουν μια ατμόσφαιρα ίντριγκας και περιπέτειας για τρία συγκεκριμένα ζώδια. Είναι έτοιμα να σχεδιάσουν ταξίδια και να κάνουν υποσχέσεις που θα αλλάξουν τα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Κριός
Σημαντικές ανατροπές στη ζωή σας. καθώς η εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου 2024 σάς δείχνει ότι επειδή ένα πράγμα πήγε στραβά, δεν σημαίνει πως όλη κατάσταση ακυρώνεται. Αυτό μπορεί να αφορά σε ένα επαγγελματικό γεγονός ή μια ανατροπή στα ερωτικά σας. Νομίζατε πως κάτι είχε τελειώσει, αλλά να που τελικά δεν είχε σβήσει μέσα σας και επανέρχεται.

Ο Δίας φροντίζει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και με τον Άρη στον Ταύρο, είστε ουσιαστικά καλυμμένες σε όλους τους τομείς.

Αυτό που σας δείχνει αυτή η εβδομάδα είναι ότι μπορείτε να είστε αυθόρμητες. Οπότε, ακολούθησε τη ροή. Έτσι θα εξελιχθεί αυτό το καλοκαίρι για εσάς. Βαρεθήκατε τις δύσκολες στιγμές, γι’ αυτό και αγκαλιάζετε τον αυθορμητισμό. Και η ομορφιά του όλου πράγματος είναι ότι εσείς είστε η υπεύθυνη για τη ζωή σας – την οδηγείτε όπου θέλετε.

Τοξότης
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σάς κάνει να επανεκτιμήσετε την ερωτική σας ζωή, στο βαθμό που ξέρετε τι θέλετε και αισθάνεστε αρκετά γενναίες αυτή την εβδομάδα για να δώσετε στον σύντροφό σας να καταλάβει ότι ορισμένα πράγματα μπορούν να μείνουν στη σχέση και άλλα να φύγουν. Η ενέργεια του Κρόνου επηρεάζει πραγματικά την προσωπικότητά σας αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα λειτουργήσει όχι μόνο για εσάς αλλά και για το σύντροφό σας.

Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι οι δυο σας δεν χρειάζεται να φοβάστε την αντιπαράθεση. Και αν τα προσωπικά όρια είναι σημαντικά και δεν έχουν ακόμη καθοριστεί, τότε τώρα είναι η ώρα για να τα θέσετε. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την επικοινωνία κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καθώς η ενέργεια των Διδύμων είναι στο πλευρό σας. Η λήψη αποφάσεων έρχεται τώρα πολύ πιο γρήγορα από

Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Καλά νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία όλη τη βδομάδα ως 9/6

Θα δείτε επίσης ότι ως ζευγάρι, είστε σε θέση να εξομαλύνετε τα πράγματα μαζί με τρόπους που ίσως να μην μπορούσατε να κάνετε πριν, απλά και μόνο επειδή διστάζατε να πείτε τις αλήθειες σας. Γνωρίζοντας ότι έχετε δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο ασφαλή χώρο ο ένας για τον άλλον, νιώθετε ασφάλεια για το μέλλον.

Ιχθύες
Αυτό που πάντα θέλατε από έναν σύντροφο ήταν ένα άτομο που να αποζητά την ίδια περιπέτεια με εσάς, και κατά τη διάρκεια της περιόδου 3-9 Ιουνίου, θα διαπιστώσετε ότι κάτι στο σημερινό σας σύντροφο έχει αλλάξει προς αυτή την κατεύθυνση. Δείχνει ενδιαφέρον για εσάς και τα σχέδια που κάνετε μαζί.

Επιτέλους, συμβαίνει! Μπορεί να σας αρέσει να χουχουλιάζετε στον καναπέ, αλλά συχνά αποζητάτε και λίγη περιπέτεια – θα την έχετε.

Φρεσκάδα και όρεξη σάς χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα, καθώς σας βάζει να σχεδιάζετε περιπέτειες. Αρχίστε να ενθουσιάζεστε!

Θα τους “πέσει κεραμίδα στο κεφάλι”: Αυτά τα 3 Ζώδια θα ερωτευτούν φιλικό τους πρόσωπο μέσα στο καλοκαίρι
Όταν ερωτευόμαστε πραγματικά, τα συναισθήματα είναι ανεξέλεγκτα και δεν επιλέγουμε πάντα ποιον θα ερωτευτούμε. Ο έρωτας βρίσκεται πιο κοντά σε τρία από τα δώδεκα ζώδια. Όταν αφήνουμε την αγάπη να μπει στις καρδιές μας, ποτέ δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να εισβάλει. Στις 2 Ιουνίου, ίσως διαπιστώσουμε ότι η πιο γοητευτική προσωπικότητα που γνωρίζουμε είναι κάποιος από τους φίλους μας, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα.

Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά: Καλά νέα για αυτά τα 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία όλη τη βδομάδα ως 9/6

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται έναν φίλο στις 2 Ιουνίου
Καρκίνος
Περνάς πολύ χρόνο με έναν φίλο σου και η σχέση σας είναι μοναδική. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που σε κάνει να θέλεις να είσαι μαζί του μόνο εσύ και να απομονωθείτε από τον έξω κόσμο. Απολαμβάνεις περισσότερο την παρουσία του από οποιοδήποτε άλλον και είναι και καλός φίλος σου. Ωστόσο, υπάρχει και μια ρομαντική διάσταση σε αυτή τη σχέση.

Στις 2 Ιουνίου, μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε για το είδος της παραπάνω αγάπης σας. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του