Τυφλό Αγόρι με Αυτισμό: Τραγουδά σαν όμορφα και όλος ο κόσμος υποκλίνεται

by Εύα Ζαχαριάδη

Τυφλό Αγόρι με Αυτισμό: Η συμμετοχή στο «America’s Got Talent» που συγκλόνισε

Ένα τυφλό αγόρι με αυτισμό συγκλόνισε όλο τον πλανήτη όταν τραγούδησε στην σκηνή του «America’s Got Talent». Κατάφερε να αφήσει τους κριτές με το στόμα ανοιχτό.

Η συγκεκριμένη συμμετοχή συγκέντρωσε το βλέμμα και τα χειροκροτήματα του κοινού. Το αγόρι άφησε άφωνους τους κριτές, αλλά και το κοινό που βρισκόταν πέριξ των κριτών, όπως είθισται σε εκπομπές αυτού του είδους.

Αγόρι με αυτισμό: Τα βιώματα του συμμετέχοντα στο «America Got Talent»

Ο Kodi Lee είναι ένα νεαρό αγόρι ηλικίας 22 ετών. Έχει καταγωγή από την Καλιφόρνια. Στην εκπομπή έδωσε το «παρών», με τη βοήθεια της μητέρας του, η οποία τον συνόδευσε. Η μητέρα του Lee δήλωσε πως ο γιος της απέκτησε ταλέντο από πολύ μικρή ηλικία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ανακαλύψαμε ότι αγαπούσε τη μουσική από πολύ νωρίς». Την πρώτη φορά που άκουσε μουσική, τα μάτια του σχεδόν πετάχτηκαν έξω. Αμέσως μετά ξεκίνησε να τραγουδάει. Μέσα από τη μουσική, ήταν σε θέση να αντέξει να ζει σε αυτόν τον κόσμο, επειδή πάσχει από αυτισμό. Είναι πραγματικά δύσκολο να κάνεις αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι. Τού έσωσε την ζωή η μουσική». Ο Kodi Lee γεννήθηκε με υποπλασία στα νεύρα των ματιών. Πρόκειται για μια πάθηση, η οποία εμφανίζεται κατά τη γέννηση. Αυτό συμβαίνει, διότι το οπτικό νεύρο δεν έχει αναπτυχθεί κανονικά. Ο Kodi έπρεπε να χειρουργηθεί στην ηλικία των πέντε ημερών.

Τυφλό Αγόρι με Αυτισμό: Τραγουδά σαν όμορφα και όλος ο κόσμος υποκλίνεται

Τυφλό Αγόρι με Αυτισμό: Τραγουδά σαν όμορφα και όλος ο κόσμος υποκλίνεται

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo