Τζένη Μπαλατσινού: «O γιος μου μου χάρισε χρόνια, είναι σαν να ξαναζώ από την αρχή»

by Τόνια Τζαφέρη

Τζένη Μπαλατσινού: Μίλησε ανοιχτά για τον ερχομό του γιου της στην ζωή της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μπαλατσινού, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και μάλιστα έκανε δηλώσεις και μπεοσρτα στη κάμερα, γεγονός που δεν συνηθίζει συχνά.

Τζένη Μπαλατσινού: «O γιος μου μου χάρισε χρόνια, είναι σαν να ξαναζώ από την αρχή»

H Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «[email protected]» τόσο για την μητρότητα όσο και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της ο ερχομός του γιου της. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι χάρη σε εκείνον νιώθει πιο ζωντανή από ποτέ.

Με αφορμή την παρουσίαση της πρώτης της συλλογής με ρούχα η γνωστή επιχειρηματίας δήλωσε ότι για την ίδια η μητρότητα είναι το ομορφότερο αγαθό και είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο».

Λίγο μετά τα 50 της χρόνια, η Τζένη Μπαλατσινού έγινε για 4η φορά μαμά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, ο οποίος τη γέμισε ευτυχία.

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται ξανά αυτόματα στο μυαλό. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω με λόγια. Χάρη στον μικρό, νιώθω ότι έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει κι οι αδερφές του, είναι φουλ χαϊδεμένος», δήλωσε χαμογελώντας.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν