Τζούλια Μπάρκα: Τα στερεότυπα που έσπασε, οι παρατυπίες, το βαρύ εγκεφαλικό, παράλυση και ο τραγικός θάνατος

by Τόνια Τζαφέρη

Τζούλια Μπάρκα: Μια μάτια στην ζωή της ηθοποιού που έφυγε τραγικά από την ζωή

Πρόκειται για μια ηθοποιό, που παρά την τραγική ζωή της κατάφερε να αφήσει το δικό της στίγμα και να μείνει αξέχαστη.

Η Τζούλια Μπάρκα, είχε χαρακτηριστεί ως σύμβολο τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν ηθοποιός την Δεκαετία του 1980.

Συμμετείχε σε πολλές σειρές καθώς και αρκετές βιντεοταινίες της εποχής. Τις αρχές της δεκαετίας του 1990 η καριέρα της Τζούλιας Μπάρκα διεκόπη για ένα διάστημα μέχρι που ξαναήρθε στην επικαιρότητα όταν ξέσπασε ένα σκάνδαλο όπου το όνομά της αναφερόταν σε λίστα όπου νεαρά μοντέλα και ηθοποιού είχαν εμπλακεί με την πoρvεiα.

Τζούλια Μπάρκα: Τα στερεότυπα που έσπασε, οι παρατυπίες, το βαρύ εγκεφαλικό, παράλυση και ο τραγικός θάνατος

Περισσότερα για τα σκάνδαλα της Τζούλιας Μπάρκα

Εκείνη δεν παραδέχτηκε την εμπλοκή της στο κύκλωμα αυτό αλλά μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και εκμεταλευόμενη την δημοσιότητα που ακολούθησε έκανε στροφή στην καριέρα της και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Η Τζούλια Μπάρκα έλαμψε στο θέατρο αλλά και προκάλεσε θύελλα σχολίων με την πολυτάραχη ζωή της και την ανάμειξή της σε σκάνδαλα και «ροζ» ιστορίες ενώ τελικά αποθεώθηκε.

Κατά την διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί το 2002 η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά από κώμα σαράντα ημερών, άνοιξε τα μάτια της έχοντας την μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας.

Τζούλια Μπάρκα: Τα στερεότυπα που έσπασε, οι παρατυπίες, το βαρύ εγκεφαλικό, παράλυση και ο τραγικός θάνατος

Η Τζούλια  Μπάρκα είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας της, στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ. Τότε, με δάκρυα στα μάτια είχε πει: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Η μητέρα της έκανε εκείνη την εποχή έκκληση μέσω της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου να τη δεχτούν σε κάποιο νοσοκομείο καθώς η κόρη της έχει πόνους και δεν μπορεί να μετακινηθεί, ενώ δεν υπάρχει και κάποιο πρόσωπο να τους βοηθήσει. Φυσικά, δεν έγινε απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα η ηθοποιός αβοήθητη να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο και να φύγει τελικώς από τη ζωή το 2019.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν