Τζούλια Παπαδημητρίου για Τόλη Βοσκόπουλο: Η συγκινητική δήλωση μετά τον θάνατό του

by Τόνια Τζαφέρη

Τζούλια Παπαδημητρίου για Τόλη Βοσκόπουλο: Αποχαιρέτησε τον μεγάλο τραγουδιστή

Τζούλια Παπαδημητρίου για Τόλη Βοσκόπουλο: Η είδηση του θανάτου του μεγάλου τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου, έφερε θλίψη, αναμνήσεις και πολλά συγκινητικά αντίο. Ο ερμηνευτής θα μείνει αξέχαστος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου. Και εχθες το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Φίλοι, κοντινοί του άνθρωποι, συγγενείς αλλά και θαυμαστές, θέλησαν να πουν το δικό τους αντίο στον μεγάλο ερμηνευτή. Μια από τις γυναίκες που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Βοσκόπουλο, είναι και η  Τζούλια Παπαδημητρίου.

Με την οποία ο τραγουδιστής υπήρξε παντρεμένος. Έκανε λοιπόν τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του. Μιλώντας στην ιστοσελίδα Debater και τον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό.

Τζούλια Παπαδημητρίου για Τόλη Βοσκόπουλο: Αποχαιρέτησε τον μεγάλο τραγουδιστή

“Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε”, είπε αρχικά η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά και τη Χαρά, την οποία μέχρι και σήμερα η Τζούλια Παπαδημητρίου θεωρεί ως παιδί του ερμηνευτή.

Παλιότερα είχε ξεσπάσει μάλιστα σκάνδαλο, με την Παπαδημητρίου να ισχυρίζεται πως το παιδί που είχε στην κοιλιά της… ήταν του λαϊκού τραγουδιστή.

“Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Γνωρίζω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης, Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo