Βάνα Μπάρμπα: «Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα. Οι γυναίκες με φοβόντουσαν και έφευγαν μακριά μου»

Βάνα Μπάρμπα: Η εξομολόγηση της σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Roomies και μίλησε για την εποχή που ήταν το απόλυτο s∈x symbol, με αποτέλεσμα οι γυναίκες που τύχαινε να βρεθούν στο ίδιο χώρο μαζί της να νιώθουν αμηχανία.

«Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Μη κοιτάς που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη. Ας ήμουν στην ηλικία τους… θα καθόμουν εγώ στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά, είμαι σε άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» υπογράμμισε η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε «δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουνα, γυναικείο φύλο, έφευγε… Mε φοβόντουσαν. Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη.

“Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου”, Βάνα Μπάρμπα

Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι, οπότε έμενα μόνη μου με 2-3 άντρες. Μετά μεγάλωσα κι άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα. Όταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου».

Αναφερόμενη στην ελληνική τηλεόραση, επεσήμανε ότι της αρέσει πολύ και χαρακτηριστικά σημείωσε «για το GNTM έβγαλα respect», ενώ παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πολύ και το MasterChef.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της σε κάποιο ριάλιτι, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε «δεν δέχομαι να με κρίνουν άνθρωποι που δεν έχουν την ίδια πορεία με εμένα. Καλύτερα να με φοβούνται παρά να σε σέβονται, γιατί δεν σε σέβονται ποτέ».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ