Βάνα Μπάρμπα: “Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα. όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου, λέω πάει, καταστράφηκα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Βάνα Μπάρμπα: Τι σχολιάζει για τον γυναικείο ανταγωνισμό

Η Βάνα Μπάρμπα με αφοπλιστική ειλικρίνεια μιλάει για τον γυναικείο ανταγωνισμό που έχει βιώσει στη καριέρα και στην προσωπική της ζωή ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρία Κορινθίου.

“Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές”, λέει η Βάνα Μπάρμπα

“Έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα. Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα: “Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα. όταν πρωτοβγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου, λέω πάει, καταστράφηκα»

Βάνα Μπάρμπα: Το σχόλιο για την Μαρία Κορινθίου

«Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα».

Από πλευράς μας να πούμε στη Βάνα Μπάρμπα ότι εξακολουθεί να είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα, η οποία συναγωνίζεται με πολύ μικρότερες της σε ηλικία.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν