Βάνα Μπάρμπα: Υιοθέτησε δυο παιδάκια από το Πακιστάν

Βάνα Μπάρμπα: Υιοθέτησε δυο παιδάκια από το Πακιστάν

Βάνα Μπάρμπα: Ορίστηκε η επίτροπος δύο παιδιών από το Πακιστάν

Βάνα Μπάρμπα: Η γνωστή ηθοποιός έκανε μία αξιέπαινη πράξη. Έχει ήδη μία κόρη και ύστερα από τη δικαστική απόφαση απέκτησε και δύο γιους. Ορίστηκε επίτροπος δύο ανήλικων αγοριών πακιστανικής καταγωγής. Σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το μεγαλύτερο παιδί, ο Ναζίρ Αμπάς, ζει στο Πακιστάν από την ηλικία του ενός έτους. Μεγαλώνει με τους συγγενείς του πατέρα του. Ο μικρότερος, Φαζάλ Αμπάς, από το 2011, όταν έχασε τη ζωή της η μητέρα του, ζούσε στην Αττική με τον Πακιστανό πατέρα του και τη Φιλιππινέζα σύντροφο του. Επίτροπος του ανήλικου και διαχειριστής της περιουσίας των δύο παιδιών, που άνηκε στην Ελληνίδα μητέρα τους, ήταν ο θείος της και αδελφός του πατέρα της.

Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η Βάνα Μπάρμπα, ορίστηκε επίτροπος των δύο ανηλίκων αγοριών. Τα αγόρια είναι ηλικίας 16 και 14 ετών. Τα παιδιά έμειναν ορφανά μετά τη δολοφονία της Ελληνίδας μητέρας τους από τον Πακιστανό πατέρα τους. Ακόμα, ο δολοφόνος εκτίει ποινή ισοβίων και βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια στη φυλακή.

Βάνα Μπάρμπα: Υιοθέτησε δυο παιδάκια από το Πακιστάν

Η αξιέπαινη πράξη της Βάνας Μπάμπα

Το Δευτεροβάθμιο Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχο για τη δολοφονία της μητέρας των παιδιών τον Πακιστανό, ο οποίος πρωτόδικα είχε αθωωθεί. Τη διαδικασία εναντίον του είχε κινήσει ο θείος της μητέρας, ο οποίος διαχειριζόταν και την περιουσία τους. Από το 2011, όταν βρέθηκε νεκρή η μητέρα των ανηλίκων, η Βάνα Μπάρμπα είχε συμπαρασταθεί ηθικά και είχε στηρίξει οικονομικά τον πεντάχρονο τότε Φαζάλ. Όταν ο Πακιστανός πατέρας του, πριν από δύο χρόνια, καταδικάστηκε για τη δολοφονία της μητέρας και οδηγήθηκε στη φυλακή. Ο πατέρας εκτίει ποινή ισοβίων. Η ηθοποιός σε μία κίνηση ανθρωπιάς, αγκάλιασε με ζεστασιά το παιδί, παίρνοντας το ακόμη και στο σπίτι της.

Πρόσφατα, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, έπειτα από αίτηση της εισαγγελέως Ανηλίκων, «με γνώμονα το συμφέρον του παιδιού», διόρισε επίτροπο του τη Βάνα Μπάρμπα. Όπως αναφέρεται στη δικαστική απόφαση, ο ίδιος ο ανήλικος, εξεταζόμενος στο δικαστήριο, «εκδήλωσε συναισθήματα αγάπης για την κα. Μπάρμπα, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι θεωρεί τον ανήλικο Φαζάλ οικογένεια της».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα