Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του μοντέλου των 90s

by Εύα Ζαχαριάδη

Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή: Δύσκολες ώρες από την τραγική απώλεια

Το μοντέλο των ’90s, Ρέα Τουτουνζή, περνάει μερικές από τις πιο δύσκολες ώρες καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Τα θλιβερά μαντάτα, ανακοίνωσε η ίδια μέσα από το Ιnstagram.

«Αντίο μπαμπάκα μου. Θα μου λείψεις πολύ. Είσαι και θα είσαι τα πάντα μου», έγραψε η Ρέα Τουτουνζή σε μία κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της.

Σε κλίμα βαρύ πένθους ανακοίνωσε την είδηση η Ρέα Τουτουνζή

Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του μοντέλου των 90s

Η απώλεια της μητέρας της και ο χωρισμός των γονιών της

Η Ρέα Τουτουνζή είχε βιώσει από πολύ νωρίς την απώλεια καθώς στα 12 της χρόνια είχε χάσει τη μητέρα της. «Έχασα τη μητέρα μου στα 12 μου χρόνια, πληγώθηκα πολύ, ήμουν και τόσο μικρή. Ένα κορίτσι χρειάζεται τη μητέρα του ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μόνη μου αντιμετώπισα τους προβληματισμούς μου με τα αγόρια, όλα τα θέματα που απασχολούν μια έφηβη. Δεν είχα έναν άνθρωπο να συμβουλευτώ, να με καθοδηγήσει. Η γιαγιά τι να μου έλεγε; Υπήρχε χάσμα ανάμεσα μας. Η μαμά είναι απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμη, το κουβαλώ μέσα μου! Δεν θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει κάτι τέτοιο», είχε πει σε συνέντευξή της στο «Εγώ».

«Οι γονείς μου χώρισαν πολύ νωρίς, όταν ήμουν πέντε χρόνων. Ο πατέρας μου ζούσε πάντα στην Αίγυπτο κι εγώ έμενα με τη μαμά, τον παππού και τη γιαγιά».

Βαρύ πένθος για τη Ρέα Τουτουνζή: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του μοντέλου των 90s

O χωρισμός μετά από 10 χρόνια γάμου

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» είχε αναφερθεί και στον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Μαντζούκη. Οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι μια ολόκληρη δεκαετία. «Ξαναγνωρίζω τον εαυτό μου. Ήμουν σε έναν γάμο 10 χρόνια. Υπάρχει πολύ καλή σχέση ανάμεσά μας, υπάρχει αγάπη, φιλία, αυτοεκτίμηση και σεβασμός», είπε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo