Βάσια Τριφύλλη: Ο Χατζηχρήστος ήταν ένας υπέροχος αρσενικός, ήμασταν μαζί μια 5ετία

Βάσια Τριφύλλη: Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον μεγάλο ηθοποιό

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσια Τριφύλλη έκανε αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός ανοίχτηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την σχέση με τον Χατζηχρήστο.

Η Βάσια Τριφύλλη, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σπίτι που πήρε με τα χρήματα από την συμμετοχή της στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά», τη σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο όταν η ίδια ήταν νέα ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε και τι θέλει να της εύχεται ο κόσμος.

«Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, αυτό το σπίτι είναι από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Έχω παντρέψει 9 ζευγάρια στο “Ραντεβού στα τυφλά”», είπε η Βάσια Τριφύλλη.

«Βλέπω τις παλιές φωτογραφίες και λέω μάλλον καλή ήμουν εμφανισιακά», σημείωσε, ενώ μιλώντας για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ίδια είπε: «Είμαι πολύ μορφωμένη. Είμαι από ένα μικροαστικό σπίτι, αλλά όλη μου η οικογένεια είναι υψηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι. Ο πατέρας μου όταν άκουσε ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα».

«Κάνεις δεν με τυράννησε, κάνεις δε με βίασε, δεν προκάλεσα το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μπορεί να με φοβούνται ακόμα», σχολίασε σχετικά και με το MeToo.

«Δε χρειάζομαι σύντροφο, έχω κόσμο γύρω μου, και μου αρέσει να μένω μόνη μου που και που. Αγαπήθηκα πολύ και αγάπησα πολύ, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ», είπε για την προσωπική της ζωή.

Η σχέση της Βάσιας Τριφύλλη με τον Χατζηχρήστο

«Η καλύτερή μου φίλη ήταν η Κατιάνα Μπαλανίκα, φίλος μου είναι και ο Δημήτρης Πιατάς, εγώ του έκανα μάθημα για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό», είπε για τους φίλους της από το χώρο του θεάματος, ενώ συμπλήρωσε: «Μου λείπει ο Ντίνος Κατσουρίδης, ήταν και μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Μου λείπει και ο Χατζηχρήστος. Μου λείπουν πολλοί άνθρωποι που τους έζησα, τους γνώρισα, και ήταν μπριγιάν».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Κώστα Χατζηχρήστο, η Βάσια Τριφύλλη αποκάλυψε: «Ο Χατζηχρήστος με αγάπησε πολύ. Ήταν ένας υπέροχος αρσενικός, πολύ ιππότης και με πολύ ταλέντο. Ήταν πολύ γυναίκας, αλλά μαζί μου δεν τολμούσε γιατί ήμουν ζόρικη γκόμενα, ή τουλάχιστον δεν το μάθαινα. Ήμασταν μαζί μια 5ετία».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε και την ευχή που θέλει να της κάνει ο κόσμος, λέγοντας «Να μου ευχηθείτε να πεθάνω όρθια και να μην παρακαλάει κάποιος “πότε θα πεθάνει η …γριά”».

Related posts

Τρέξτε στα ATM πριν το Πάσχα: Οικονομική ανάσα για Ταύρους και 3 ακόμα ζώδια το επόμενο διάστημα

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Ρίτσα Μπιζόγλη

Έγινε θαύμα σήμερα Μεγάλη Τρίτη – Πάρα πολύ ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα