Βασίλης Μπισμπίκης: Η λατρεία στον γιο του, Μιχάλη, που του μοιάζει πολύ – Έχει μέχρι και το ίδιο σημάδι στο πρόσωπο

Βασίλης Μπισμπίκης: Το σπάνιο βίντεο με τον γιο του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει ατελείωτη λατρεία στον 8χρονο γιο του Μιχάλη, τον οποίο έχει αποκτήσει από το γάμο του με την π΄ρωην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Μιας και ο μικρός Μιχάλης είναι το μοναδικό παιδί του γνωστού ηθοποιού, είναι αναμενόμενη και η αγάπη που του έχει. Μάλιστα, ο ίδιος προσπαθεί παρά τα εξαντλητικά γυρίσματα, αλλά και τις πρόβες να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με το παιδί του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο ο ηθοποιός, όσο και η πρώην γυναίκα του έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα με το παιδί τους μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ιδιαίτερα η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ανεβάζει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή τους. Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει αλλάξει σελίδα στην προσωπική του ζωή και πλέον είναι ζευγάρι με τη Δέσποινα Βανδή, αυτό δεν έχει μπει εμπόδιο στον χρόνο που περνάει με το γιο του.

Το τελευταίο στιγμιότυπο που έχει ανεβάσει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στο προφίλ της στο Instagram, δείχνει ολοφάνερα το πρόσωπο του 8χρονου Μιχάλη. Μάλιστα είναι εμφανές και ένα κοινό σημάδι που έχει με τον ηθοποιό.

Όπως θα παρατηρήσετε, πατέρας και γιος έχουν την ίδια ελιά κάτω από το δεξί μάτι.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η λατρεία στον γιο του, Μιχάλη, που του μοιάζει πολύ – Έχει μέχρι και το ίδιο σημάδι στο πρόσωπο

Η ανάρτηση για τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν