Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έγινα χαζομπαμπάς στα 63 και ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»

by Αντώνης Βαλμάς

Βασίλης Χαλακατεβάκης: Έγινε πατέρας στα 63 του χρόνια

Τον Ιούλιο του 2021 ο ηθοποιός έγινε πατέρας και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Περιγράφει τον εαυτό του ως χαζομπαμπά και η γέννηση του παιδιού του έχει δώσει κουράγιο σε εκείνον και τη σύζυγό του.

«Νομίζω ότι το παιδί είναι το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στη ζωή μου. Είναι κάτι που δεν το διαπραγματεύομαι», είπε και πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να απαντήσει σε όσα σχόλια έγιναν σχετικά με το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 63. Όπως είπε ο ίδιος, σημασία έχει τι νιώθει εκείνος και η οικογένειά του.

Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Έγινα χαζομπαμπάς στα 63 και ήταν το ωραιότερο δώρο της ζωής μου»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εντόπισε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν τον έπιασαν έντονοι πόνοι: «Είπα ‘πάω στο νοσοκομείο, γιατί δεν αισθάνομαι καλά και εντόπισα ότι είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Το αντιμετώπισα με θάρρος και γενναιότητα και προχώρησα τη ζωή μου. Είχε κάνει μετάσταση, δεν ήταν νέος καρκίνος. Έχουν περάσει 12 χρόνια και είμαστε καλά. Το αντιμετώπισα με γενναιότητα και με τη στήριξη της Δέσποινας και της οικογένειάς μου. Οι συγγενείς μου ήταν πάντα δίπλα μου, αλλά διακριτικοί», ανέφερε.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Βασίλη Χαλακατεβάκη

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν