Βασίλης Σεμερτζίδης: Το «θηρίο» του Ιβάν Σαββίδη, που ζυγίζει 165 κιλά και τον αποκαλούν βουνό του προέδρου

Βασίλης Σεμερτζίδης: Εικόνες του θηρίου που είναι η σκιά του Ιβάν Σαββίδη

Ο Βασίλης Σεμερτζίδης είναι ο μπράβος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αποτελεί το βασικότερο μέλος της ομάδας ασφάλειας του προέδρου του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο ίδιος αποκαλείται «θηρίο» ή «βουνό» και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που βρίσκονται παρακάτω, ο χαρακτηρισμός αυτός δεν είναι καθόλου άδικος.

Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα “ΠΑΟΚ-θρησκεία”. Δεν είναι τυχαίο. Γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του. Τις ώρες δηλαδή που οι μπάρες με τα βάρη στα γυμναστήρια και οι χιλιάδες θερμίδες πρωτεϊνών δεν συμβάλλουν στη διατήρηση του μυικού όγκου του, για τον οποίο ωστόσο, ο ίδιος δεν δείχνει πλήρως ευχαριστημένος, αφού θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις της σωματοδομής του.

Πέρα από το body building ο 35χρονος άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη έχει περάσει και από τον χώρο των μαχητικών αθλημάτων και των πολεμικών τεχνών. Ως αθλητής του kick boxing στην μεγάλη κατηγορία έδωσε αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχοντας απέναντί του ισχυρούς αντιπάλους αλλά και τα κιλά του, για τα οποία ο ίδιος δείχνει να μην επηρεάζεται καθόλου από τα πειράγματα των φίλων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις φαρμακερές ατάκες τους μάλιστα ο ίδιος ανταποκρίνεται με χιούμορ:

“Χαρίζονται 4 χαριτωμένα κιλάκια. Μόνο σοβαρές προτάσεις!”, όπως και, “Καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έφαγες παρά για κάτι που δεν έφαγες!”. Στο ίδιο χιουμοριστικό πνεύμα γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: “Αγάπη μου να φτιάξω κοτόπουλο με μπάμιες ή μοσχαράκι με μπάμιες;-Κοτόπουλο με μοσχαράκι!”, συμπληρώνοντας επίσης: “Σήμερα έχασα 800θερμίδες-Ελα ρε πώς;;;-Ξέχασα την μπουγάτσα στο λεωφορείο!”.

Εικόνες του Βασίλη Σεμερτζίδη

Related posts

Σάλος με τις δηλώσεις χορευτών της Μαρίνας Σάττι

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Χώρισε με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Συνελήφθη πασίγνωστος τράπερ στην Κηφισιά