Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια εικόνα με τον σύζυγό της, Γιάννης Ακκάς, η γνωριμία στο σχολείο και τα 28 έτη γάμου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της

Στην προσωπική ζωή και στην οικογένειά της έχει εστιάσει η Ελληνίδα παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία πλέον απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Μάλιστα, ίδια έχει ανοίξει μάλιστα και κανάλι στο YouTube στο οποίο θα δίνει συμβουλές για την καλυτέρευση της ζωής μας.

Ο Γιάννης Ακκάς βρέθηκε στο πλευρό της γυναίκας του, στην παρουσίαση του βιβλίου της «Κάν’ το να συμβεί τώρα!». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Νομισματικό Μουσείο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώρισε τον άντρα της και τον ερωτεύτηκε, όταν ήταν μόλις 15 χρονών. Εκείνος ηταν φοιτητης στην Αμερική και η ίδια ηταν στην Γ γυμνάσιου. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο για σχεδόν 3 δεκαετίες πλέον και έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους.

Συνήθως η Βίκυ κρατάει χαμηλό προφίλ ως αναφορά την προσωπική της ζωή. Παρόλα αυτα σε μια συνέντευξη της ειπε πως όταν γνώρισε τον αγαπημένο της ειπε πως η ζωή της αλλαξε. «Ήμουν δεκαπέντε ή δεκάξι χρονών όταν με μια ξαδέλφη μου πήγαμε σινεμά στη Θεσσαλονίκη. Πριν φύγουμε της είπα: ‘Απόψε θα γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου’. Τον γνώρισα, αλλά για πολλά χρόνια δεν ξαναβρεθήκαμε. Ήταν φοιτητής στην Αμερική. Όταν επέστρεψε, συναντηθήκαμε τυχαία και δεν αργήσαμε να αποφασίσουμε πως θα ζήσουμε για πάντα μαζί».

Η εικόνα της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον σύζυγό της

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η σπάνια εικόνα με τον σύζυγό της, Γιάννης Ακκάς, η γνωριμία στο σχολείο και τα 28 έτη γάμου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν